Laatste onderonsje Yolanthe op 3 in EK-stijl

Vanavond zendt de TROS de vierde aflevering van Yolanthe op 3 uit. De vierde, en tevens de laatste van dit seizoen – als je het een seizoen wilt noemen. De uitzending staat in het teken van het EK Voetbal en belooft een collegiaal avondje te worden. Yolanthe bezoekt de collega van haar man, Nigel de Jong en gaat langs bij mede-voetbalvrouw Charlotte-Sophie Heitinga.

In Manchester krijgt Yolanthe een rondleiding door de villa, waar Nigel de Jong en zijn vrouw Winona samen met hun twee kinderen wonen. Niet alleen het voetballen komt aan de orde, ook praat Yolanthe met Nigel over zijn moeilijke jeugd. Daarnaast bezoekt Yolanthe RTL Boulevard-deskundige Charlotte-Sophie Heitinga, die vertelt over de minder glamoureuze kanten van het leven als voetbalvrouw. En als we de TROS mogen geloven stelt Yolanthe in deze aflevering natuurlijk dé vraag: hoe fit zijn de mannen die ons land gaan vertegenwoordigen op het EK Voetbal?

Yolanthe op 3 kan gezien worden als de jongerenvariant van Ivo Niehe’s TV Show. Toegegeven: Ivo zul je niet zo snel met zijn lippen getuit zien poseren met zijn gasten.

Het tweede seizoen van Yolanthe op 3 opende succesvol boven de grens van een half miljoen kijkers, maar zakte al snel terug. Of de TROS een derde seizoen bestelt is nog niet bekend.

Yolanthe op 3, 21.20 uur, TROS (NL3)

Zie ook:
- Kijkcijfers Gemeten: Yolanthe op 3
- Donatella leidt Yolanthe rond in huis Gianna Versace

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Laatste onderonsje Yolanthe op 3 in EK-stijl

  1. Michel

    Het format zelf is best ok en ook voor op NED3 maar, beste mensen van de TROS zoek er a.u.b. een andere presentator bij!

      /   Reply  / 
  2. Levi

    Ik vind het programma best leuk, maar toch had het veel vlakken beter gekunt.
    Als eerste moet Yolanthe niet zo laten zien dat al haar gasten tevens haar vrienden zijn (zie bijv de getuite lippen foto, dat kan echt niet!)
    Vragen kunnen wel iets beter en ook mag Yolanthe zich iets inhouden wat betreft kleding en makeup.

    Ik krijg ook steeds de indruk dat Yolanthe die programma echt helemaal in haar eentje maakt. De gasten zijn allemaal bekenden van haar, haar vragen lijken echt snel bedacht zonder voorbereiding en ook het camerawerk oogt af en toe wat goedkoop. Vind het een beetje dubbel allemaal, verder doet Yolanthe het best aardig

      /   Reply  / 
  3. lana

    Wanneer Yolanthe ergens binnenkomt als eerst wat ze zegt; Wow wat een mooi huis.En waarom zijn de personen die ze ” interviewt ” allemaal uit haar vrienden kring??? Is dat gratis ??

      /   Reply  / 
  4. Karen

    HAHA het was zowaar wat Carlo Borshard zei in VI Oranje vanavond over Yolanthe en Charlotte-Sophie

      /   Reply  / 
  5. anoniem

    jolanthe is echt een hele slechte interviewer. Ze stelt constant suggestieve en gesloten vragen. Over haar houding nog niet gesproken…….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>