Verknalt Dido geheime missie?

DidoEindelijk weer spanning in het Big Brother-huis. Na een nominatieronde waarbij nagenoeg iedereen het moest ontgelden en de opspelende hormonen van Rob, lijkt het er op dat Dido haar onuitgesproken wens in vervulling heeft zien gaan: een geheime missie. Beetje jammer dat ze deze dan zo ongeveer meteen weet te verknallen.
Dido vertelde haar liefje Roel van de week dat ze het vermoeden heeft dat Lieske niet de enige was die een geheime opdracht kreeg, en daarmee veel geld verdiende. Tussen de regels door was duidelijk te horen dat ze denkt dat Roel ook een bom duiten heeft. Dat denkt het hele huis, alleen heeft Roel dit nooit toegegeven, waardoor hij nog steeds recht heeft op de 10.000 euro die hij stiekem bij elkaar rookte. Tja, dat alle andere bewoners het weten, is de schuld van Big Brother zelf.

Hoe dan ook; uit Dido’s nonverbale communicatie kon je opmaken dat ze ook een geheime missie wilde. Wie via internet kijkt, weet niet wat er zich in de dagboekkamer afspeelt, maar het kan haast niet anders dan dat het zover is. Daar is vermoedelijk tegen Dido gezegd dat ze er voor moest zorgen dat voor zondagochtend alle alcoholische drank uit het huis moest zijn verdwenen.

Tijdens het gebruikelijke zaterdagavondfeestje moedigde ze haar bewoners al aan om vooral lekker veel te drinken. Op momenten waarop ze dacht alleen te zijn, spoelde ze bovendien liters bier en wijn door de gootsteen. Ze hield hierbij geen rekening met de aanwezigheid van Rob, die haar betrapte op vreemd gedrag.

Natuurlijk ontgaat het de bewoners niet dat het enige pleziertje dat ze hebben – de drank – zondagochtend opeens is verdwenen. Op twee blikjes bier in de koelkast na. De verdenkingen liggen al razendsnel bij Dido, die overigens ontkent.

Daarmee is het maar zeer de vraag of ze de geheime missie tot een goed einde heeft gebracht, aangezien niet alle drank weg is en de medebewoners haar als hoofdverdachte aanwijzen. En zelfs als de missie voldoende is afgerond, is het al die moeite dan waard geweest? Je maakt je er in het huis niet erg populair mee door alle drank weg te laten vloeien in de gootsteen. Iets dat de medebewoners haar zeker niet in dank zullen afnemen. Het zal voor Dido lastiger worden de eindstreep te halen.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Verknalt Dido geheime missie?

  1. Harry

    wat een onzin , gewoon laten doen en mond dicht houden.
    Sowieso allemaal een troostprijs van 10.000 eurie’s!
    Het is niet zo moeilijk.

    Weet wat je zegt.
    maar zeg niet wat je weet!

      /   Reply  / 
  2. Ome Koos

    O jeee…Ik hoor de velle reacties van Chantal alweer…dat Dido tegen haar liegt als ze zegt dat ze het niet is geweest enz enz enz.
    Menno is ook op die manier door Channy het huis uitgewerkt als een onbetrouwbaar persoontje.

    Ondertussen mag Channy natuurlijk wel met ‘het spel’ meedoen als het gaat om Roel z’n geld te roven….want Chan is niet zo…het is dan maar een spelletje.

      /   Reply  / 
  3. sjoke

    chantal is een stoker 1ste klas onsimpatiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>