Huwelijksaanzoek in de Gouden Kooi

De Gouden Kooi blijft voor verrassingen zorgen. Dit keer is het Huub die onverwacht uit de hoek komt. Gisteren heeft de spraakmakende bewoner namelijk Claire ten huwelijk gevraagd. En zij zei op haar beurt gretig ja. De stap van Huub is opmerkelijk te noemen, aangezien hij tot voor kort een redelijk lange relatie had met Lieke, die inmiddels de Gouden Kooi heeft verlaten.

Het huwelijk is overigens al lang en breed geconsumeerd, Huub en Claire belandden eind januari al met elkaar in bed.

Het is overigens onwaarschijnlijk dat het hier om echte liefde gaat. Huub speelt het spel dat de Gouden Kooi heeft met verve. Vanmorgen heeft hij zich al laten ontvallen 'dat hij nu zeker niet wordt weggestemd in april'. Door Claire ten huwelijk te vragen heeft hij voorkomen dat de groep zich tegen hem samenspant en unaniem besluit hem weg te sturen. Dat zou extra zuur zijn met de finale in zicht, eind mei.

Bekijk een oude video van Huub en Claire, waarin ze 'nader kennis maken':

Zie ook:
- Gerucht: opvolger Gouden Kooi wordt Big Brother 7
- Niet ethiek maar geld reden stopzetten Gouden Kooi
- Nieuwe romance in Gouden Kooi: Eric en butler Ricardo

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Huwelijksaanzoek in de Gouden Kooi

  1. ouwe

    kijkcijfer ! 1 want alleen die stand kennen ze

      /   Reply  / 
  2. karin

    en met dit (vast door de programmamakers bedachte) nephuwelijk worden de kijkcijfers totdat het programma stopt in mei nog even gegarandeerd. Er zal toch niemand zijn die dit huwelijk serieus neemt? Ze willen met alle geweld een huwelijk forceren (eerst Natasia, toen Jaap, stuurden het eropaan bij Brian en Amanda), Huub wilde al eerder trouwen met Lieke en nu dit ongeloofwaardige aanzoek na 6 weken? Met weinig fantasie bedacht dus en allemaal NEP

      /   Reply  / 
  3. Chaos

    Zo’n huwelijk zorgt alleen maar voor meer stemmen voor Huub ben ik bang waardoor hij natuurlijk weer populairder wordt…..geen goeie ontwikkeling!

      /   Reply  / 
  4. otto

    als er een koppel is die in de kooi mag trouwen dan zijn het dennis en nadia, die hebben rtl/talpa een wereld primeur bezorgt met de zwangerschap van nadia die verwekt werdt in de gouden kooi . zij vedienen bij het afsluitfeest met elkaar te trouwen zodat rtl/talpa het goed afsluiten daar door hun wereld primeur bevestigen. het wint dan kijkkers.

      /   Reply  / 
  5. sander

    Claire word genept door huub het is gewoon een spel van de makers voor kijkcijfers, of huub naait claire voor de zoveelste keer.
    Claire f*ck toch op

      /   Reply  / 
  6. ouwe

    rtl/talpa blijven halstarrig bij het organiseren van een huwelijk va huub en claire in dgk, terwijl ze een unieke kans hebben om history te schrijven , door bij afsluitting van deze real live soap de vader van de aanstaande gouden kooi baby te laten trouwen enzo een compleet primeur te hebben en ik bedoel een wereld primeur !!!!!!maar ze blijven doorgaan met iets wat de kijkkers niet graag willen , perslot van rekening moet je het van je kijkkes hebben.

      /   Reply  / 
  7. lotte en giel

    Hoi beste vader en moeder van Cliare!
    Wij volgen nu al een aantal weken de gouden kooi en we hebben het gevoel dat wij dit berichtje nu moet sturen. telkens als wij kijken, groeit onze sympathie naar Claire. Wij vinden het echt zo vervelend voor haar, wat er allemaal gebeurt! Ik hoop dat Huub het beste met haar voor heeft…maar wij vrezen het ergste. Ze kan nu wel eenmaal als dom en naïef worden omschreven, toch is zij de enigste die normaal is in die gouden kooi. Ze is een lief en aardig meisje en ze zou nooit iemand pijn willen doen. DAT zijn nou juist goeden eigenschappen! Waar je als ouder ook trots op kan zijn. Wij vinden het heel naar voor Claire, dat Ron nu een (niet zo positief) interview geeft in de krant. Wij denken dat, dat haar veel pijn doet! Dat moet je echt goed maken. Ze heeft voor zichzelf een keuze gemaakt en het ziet er naar uit dat ze heel erg verliefd is op Huub. Wij gunnen het haar van harte, maar wij denken gewoon dat zij een te goed mens is en Huub te uit gecalculeerd. Als vader en moeder zou ik een ding van ons aannemen. Ze wordt er hoe dan ook alleen maar sterker van. Dat je als ouders niet achter het huwelijk staat, kunnen wij begrijpen. Maar Claire is nu eenmaal hartstikke verliefd en gelooft gewoon in de goedheid van de mens. Dat is een eigenschap waarin je haar MOET steunen!!!
    Het maakt niet uit waar de situatie haar brengt, als ze maar steun krijgt van de genen waarvan ze het meeste houd! Vertrouw in haar en haar gevoelens en ben er voor haar als haar roze wolk uiteen valt!!!!

    Met echt de beste bedoelingen voor claire

    Groetjes Lotte en giel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>