Omstreden Andrea moet Utopia verlaten

Andrea maakt niet langer deel uit van Utopia. Ze is gisteren naar huis gestuurd door nieuwkomer Dennis, die het recht heeft om één van de genomineerden te elimineren. Het betekent ook dat Ruud en Robin voorlopig in Utopia mogen blijven. De exit van Andrea zal voor veel Utopianen als een verlossing komen: al maanden proberen ze de omstreden kandidaat weg te werken.

Andrea lag slecht in de groep door haar vele gezichten. Ze beloofde iedereen andere dingen, waardoor andere Utopianen niet goed wisten wat ze nu aan Andrea hadden. De 52-jarige kandidaat is verder berucht door haar relatie buiten Utopia met de 30 jaar oudere Anton, die ze in de steek liet ondanks zijn slechte gezondheid.

“Ik denk dat de persoon die ik naar huis stuur zich beter zal voelen en uiteindelijk zal denken dat het zo goed is”, motiveert Dennis zijn besluit. “Andrea, ik doe jou verschrikkelijk veel pijn, maar jij bent de allersterkste.”

Zie ook:
- Erland Galjaard geniet van succes Utopia
- RTL-baas: Jonge kijker massaal geëmigreerd naar Utopia

1 Reacties // Reageer

One thought on “Omstreden Andrea moet Utopia verlaten

  1. Martijnjdd

    Waarom deze spoiler? Baal ervan dat ik het nu al weet. :-(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>