Zappen.blog.nl analyseert: wie maakt waarom kans Big Brother te winnen?

NathalieNathalie kon de eindstreep al bijna ruiken, maar dat wordt haar niet gegund. Ze is de laatste bewoner die op reguliere wijze het Big Brother-huis heeft moeten verlaten. Uiteindelijk kreeg ze net wat minder stemmen dan Lieske. En met het vertrek van Nathalie zijn de finalisten nu bekend! Volgende week gaat het tussen Joost, Roel, Lieske en Ingrid. Zappen.blog.nl analyseert hun kansen.

Zoals altijd mogen de kijkers volgende week weer een positieve stem uitbrengen. Dus geen sms’jes sturen voor diegene die NIET moet winnen, maar voor degene die favoriet is. Een aantal bewoners ligt dicht bij elkaar, het is dan ook moeilijk te voorspellen wie er gaat winnen. Zappen.blog.nl zet de voors en tegens voor je op een rijtje.

Roel
Wint wel omdat: hij is de macho van het huis. Mannen spiegelen zich graag aan zijn stoere karakter, terwijl veel vrouwen wel een beschuitje met de lichtgebruinde god willen eten. Maar zoals wel vaker: hard van buiten, zacht van binnen. Want we hebben ook de gevoelige kant van Roel gezien.
Wint niet omdat: hij is degene die een relatie met Dido wilde, maar zich aan Linda vergreep op de momenten dat het daar niet erg mee wilde vlotten. Bovendien rookte hij zich te pletter, een gewoonte die veel Nederlanders verafschuwen. Door stiekem te roken, verdiende hij 10.000 euro. Misschien wint hij niet, omdat hij al een lekker bedragje heeft?

Ingrid
Wint wel omdat: Knappe verschijning in het huis. Laat niet het achterste van haar tong zien, en beweegt zich daardoor weinig provocatief en dus veilig door het huis. Papte aan met Menno, die haar uiteindelijk toch een beetje liet zitten. Ah, wat zielig!
Wint niet omdat: Laat niet het achterste van haar tong zien, en daardoor weet de kijker niet zo goed wie Ingrid nu eigenlijk is. Heeft ook het gerucht ‘tegen zich’ transseksueel te zijn. Wat dus niet bewezen is.

Joost
Wint wel omdat:
De vrolijke noot in het huis. Was zelden chagrijnig maar wel open over zijn gevoelens; meer dan eens stroomden de tranen naar buiten. Beetje metroseksueel: toen Big Brother de vraag stelde, wie er homoseksueel was, gingen alle verdenkingen naar hem uit. Vanwege zijn ‘gay’ gedrag. Daardoor het lievelingetje van de dames. Maar heeft thuis gewoon een vriendin zitten. Joost heeft ook als één van de weinigen nauwelijks gelogen.
Wint niet omdat: te ADHD. Joost gaat door het dolle als hij een zogenaamde salmiakknots ziet. Zijn overactieve karakter viel niet altijd even goed, waardoor er spanningen in het huis ontstonden.

Lieske
Wint wel omdat: het Bart-Spring-in-’t-veld-syndroom. Bijna wekelijks op de bank, soms al met één been buiten het huis, maar toch telkens glansrijk blijven zitten. Bovendien een underdog. Heel vaak zei de voice-over ‘dat Lieske moest huilen, omdat ze zich nog niet opgenomen voelt in de groep’. Voelt zich nog altijd een beetje buitenstaander, maar geeft aan grote persoonlijke groei doorgemaakt te hebben.
Wint niet omdat: te tuttig, te zeikerig en te weinig ballen. Beetje zacht eitje.

Wie er gaat winnen, blijft dus nog zeven dagen onduidelijk. Maar je kunt er hier natuurlijk wel lustig op los speculeren.

Zie ook:
- De zes vraagstukken uit Big Brother: vanavond het antwoord?
- Eén Big Brother geheim deels ontfutseld: transseksueel in het huis
- Ingrid maakt grappen over vermeende transseksualiteit!
- Big Brother van start: mag Lieske eruit?
- Bewoners nomineren Lieske massaal
- Big Brother presenteert: Herken De Homo
- Roel ongezond bezig door weekopdracht Big Brother
- Rollen omgedraaid: Rob en Tanja in gevarenzone, Lieske lijkt gered
- Bewijzen vermeende stemfraude Big Brother stapelen zich op
- Cupido heeft gemist: na breuk Roel en Dido nu ook Menno en Ingrid uit elkaar
- Dido geeft toe aan haar zwak voor Roel
- Zelfs Bridget twijfelt aan geloofwaardigheid Big Brother stemming

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Zappen.blog.nl analyseert: wie maakt waarom kans Big Brother te winnen?

  1. André

    Ik denk dat Lieske uiteindelijk zal winnen.

      /   Reply  / 
  2. iris

    Ik twijfel een beetje tussen Ingrid en Joost, maar denk hdat de massa voor Joost zal zijn.

      /   Reply  / 
  3. Ramonio

    Correctie: Joost heeft wel degelijk een geheime misse gehad, namelijk helemaal aan het begin. Door hem werd Rob drie dagen lang gevoed in het huisje naast het BB-Huis.

      /   Reply  / 
  4. herman

    je hebt gelijk ramonio, dat was me even ontschoten. ik ga het aanpassen. dank voor je oplettendheid

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>