Big Brother-bewoners eten stront

Roel en zijn notenHet gaat niet goed in Aalsmeer. Nadat de vier laatste bewoners van het Big Brother-huis eerst duizenden kilometers hebben gefietst voor niks – ze zijn vroegtijdig gestopt met een opdracht waarmee ze 50.000 euri konden verdienen – lijkt het nu wel alsof ze zijn doorgedraaid. Ze klagen over de gekste pijnen (alsof er iemand een aansteker onder mijn noten heeft gehouden). En hebben ze door al dat getrap zo’n honger gekregen, dat ze zelfs stront eten?

Wat wil het geval? Er is weer een tijdelijke bewoner in het huis in de vorm van een muisje. Ingrid denkt ze overal te zien lopen, en is eveneens van mening dat de hele bank zo ongeveer bezaaid ligt met keutels. Roel denkt er het zijne van, en zegt dat het hagelslag is die Joost eerder heeft gemorst. Om hun gelijk te bewijzen, eten ze zelfs een hagelslagje. "Gadverdamme, het is echt muizenstront", proest Roel uit. Joost neemt ook een hapje en drijft Ingrid tot wanhoop. "Nou jongens, doe even normaal! Dat zijn echt keutels!"

Het is de vrolijke noot die nodig is in het huis, want na het mislukken van de bonus-opdracht op de fiets, zijn de bewoners best even zuur. Eén van hen is 50.000 euro door de neus geboord. Want donderdag zal één iemand de grote winnaar zijn van een slordige vier ton.

Het zij zo, de bewoners konden echt niet meer. Lieske heeft donkere urine door uitdroging, Joost heeft overal spierpijn en Roel heeft dus pijnlijke noten. Het lijkt erop dat Ingrid letterlijk op de blaren moet zitten. Was deze opdracht dan echt teveel gevraagd, of zijn de vier finalisten gewoon papkindjes? Bridget en Ruud zullen ze ongetwijfeld met die vraag confronteren donderdag, tijdens de laatste live-uitzending. Tot die tijd: rustig aan, dan gaat de pijn vanzelf weg!

Zie ook:
- De zes vraagstukken uit Big Brother: vanavond het antwoord?
- Big Brother Nathalie naakt gesnapt
- Zappen.blog.nl analyseert: wie maakt waarom kans Big Brother te winnen?
- Zelfs Bridget twijfelt aan geloofwaardigheid Big Brother stemming
- Hongergevoel drijft Big Brother-bewoners tot waanzin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>