Big Brother-huis wordt paleis

PaleisDe kogel is definitief door de kerk: Talpa zal vanaf september een zesde serie van Big Brother laten zien. Dat andere ambitieuze project, De Gouden Kooi, is daarmee uitgesteld tot op zijn vroegst januari 2007. Inwoners van Aalsmeer hadden het al gezien: het Big Brother-huis wordt op dit moment volledig kaalgestript. Volgens hoofdredacteur Hummie van de Tonnekreek zal het huis er in september uitzien als een paleisje. Waar gezinnen en mensen met een familieband hun intrek in kunnen nemen.
"Het leuke is dat het concept zich telkens vernieuwd", vertrouwt Hummie toe aan Entertainment Live. "Dit keer geven zich mensen op die Big Brother willen gebruiken. Ze schrijven dat ze nog wat met hun man hebben te verhapstukken of eens willen kijken of ze echt wel zo goed kunnen omgaan met hun vader. Nou, dat is prima."

Het is nog onduidelijk hoeveel bewoners dit keer hun intrek nemen in het huis. "Laat ik het zo zeggen: met een erkertje hier of een kamertje daar kan het huis altijd op maat worden gebouwd", besluit Van de Tonnekreek.

De bewoners worden dit keer dus weer ondergedompeld in weelde, afgaande op de term ‘paleisje’. Ik ben heel benieuwd of de familieband er inderdaad voor zorgt dat mensen tactischer gaan stemmen of dat er meer gereld wordt in het huis. Vanaf september dus weer dagelijks te zien op Talpa.

Zie ook:
- Zesde editie Big Brother toch naar Talpa
- Nieuwe Talpa-flop op komst: de gouden kooi

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Big Brother-huis wordt paleis

  1. tvmannetje

    “Dat andere ambitieuze project, De Gouden Kooi”… HUH? VInd je Big Brother 6 een ambitieus poject???? Nee toch?

    Grappig.

      /   Reply  / 
  2. Pieter

    Ben benieuwd wat Talpa gaat brengen, Big Brother was altijd wel een redelijk leuk programma. Door die BN’ers in dat huis heeft het een deuk opgelopen. Ben benieuwd of iedereen weer in de ban van Big Brother gaat zijn.

    Big Brother, top of flop?

      /   Reply  / 
  3. alex

    van mij mag big brother wel door gaan ik kijk naar uit ik vint het luik progama ga zo door met big brother ik vint een top

      /   Reply  / 
  4. jose

    eej big brother ik heb me opgegeven..
    dus ik vind het top..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>