Katja maakt programma over eigen goede doel

Katja Römer-Schuurman gaat voor BNN het programma Return to Sender maken, zo onthulde ze gisteren in Ranking the Stars. Return to Sender is een charitatieve instelling die ze zelf oprichtte. In het kort komt het er op neer dat ze daarvoor producten uit ontwikkelingslanden in Nederland verkoopt en de opbrengst komt ten goede aan een project in het land van herkomst. Hoe het tv-programma Return to Sender er uit komt te zien, is onduidelijk. Ongetwijfeld wordt het hele (opzet)traject in kaart gebracht. Sluit ook mooi aan bij de wens van Patrick Lodiers om een programma te maken dat de wereld beter maakt.

Zie ook:
- Yvon Jaspers wint Ranking the Stars
- BNN wil Afrika redden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Katja maakt programma over eigen goede doel

  1. Sjors

    het is voor LLiNK, niet voor BNN

      /   Reply  / 
  2. wouter

    Goed inititaief van Katja Schuurman. Zo krijgen de makers in ontwikkelingslanden een eerlijke kans om zichzelf uit hun armoede te werken. Er zijn trouwens al meerdere van dit soort producten te koop: producten met een fair trade/max havelaar keurmerk. Voor deze producten hebben de producenten in ontwikkelingslanden een loon gekregen dat hoog genoeg is om ook de dokter en de school van hun kinderen te betalen. Veel supermarkten en wereldwinkels vekropen producten met een fair trade/max havelaar keurmerk zoals vruchtensappen, sinaasappels, wijn, thee, rijst, chocola, hazelnootpasta, bananen etc etc.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>