BNN komt met gay-versie Ranking the Stars

Ook zo genoten van Ranking the Stars, het BNN-programma waarin acht bekende vrouwen zich rangschikten aan de hand van een aantal gegevens? En dan vervolgens onder leiding van Paul de Leeuw bekvechten over elkaars lijstje. Het was fantastische televisie en het lijkt er op dat BNN een vervolg geeft aan deze show. Want Albert Verlinde wist in Boulevard te onthullen dat hij is benaderd om mee te doen aan een gay-versie van het programma.

Stel je toch eens voor: Albert Verlinde, Gordon, Gerard Joling, Peter van der Vorst, Evert Santegoeds, Carlo Boszhard, Henk Krol, Paul Groot in de bankjes, elkaar rangschikken en vervolgens elkaars lijstje betwisten. Misschien is de uitkomst zo over the top dat het niet meer lollig is, maar vooralsnog vind ik het verheugend klinken.

Toch roept een celebrity poldergay-versie ook enkele vragen op. Want de acht vrouwen werden geconfronteerd met wat 100 mannen vonden, mensen van het andere geslacht. Hoe gaan ze dat bij de gays doen? 100 vrouwen, 100 mannen, 100 mensen of 100 gays?

En kan Paul de Leeuw dit wel presenteren, of moet hij zelf plaatsnemen als kandidaat? Toentertijd heeft BNN gezegd dat er maar één iemand is die deze show kan presenteren, dat was de reden van Pauls uitstapje naar BNN.

Hopelijk binnenkort de definitieve bevestiging dat het programma er komt. Moet lukken, toch?

Zie ook:
- Yvon Jaspers wint Ranking the Stars
- Ranking the Stars: leukste tv-show van 2006?
- Katja heeft kritiek op Ranking the Stars

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “BNN komt met gay-versie Ranking the Stars

  1. Yordi

    Toen ik het net hoorde in boulevard werd ik gelijk ethousiast, dat moet geweldige televisie worden. Ben erg benieuwd. :D

      /   Reply  / 
  2. chiel

    Albert wil al niet meedoen, Carlo lijkt me daar ook niet het type voor en Jos Brink ook niet :)

    Dus het kan niet anders dan dat het Maik Starink, Danny Rook en Marco Verhagen worden :)

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Haha wel vet zeg! Zou t zeker wel gaan kijken

      /   Reply  / 
  4. Bas

    Waarom staan er de Spong en/of Hammerstein er niet bij?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>