3 Op Reis op de Poolcirkel, slow travel en budgetreizen

Even was het voortbestaan van 3 Op Reis onzeker, toen omroep Llink het einde van zijn budget had bereikt nog voor het einde van zijn uitzendperiode. Maar we weten allemaal dat een goedlopende titel als 3 Op Reis gretig aftrek vindt bij andere omroepen. En jawel hoor, BNN hapte toe. De zender komt vanavond met de derde serie, nog wel in samenwerking met Llink. De hosts zijn Floortje Dessing, Dennis Storm (van BNN Op Reis) en Daphne Bunskoek (van RTL Travel).

Zoals altijd is de reis die Floortje maakt eigenlijk het indrukwekkendst. Zij bezoekt de Poolcirkel en laat zien wat daar mooi is en hoe de cultuur daar is. Floortje dit seizoen dus eens niet in luchtige topjes maar een dikke winterjas.

Daphne ervaart het ‘slow travel’ reizen en gaat op safari in Mozambique, volgt salsa-les in het Colombiaanse Carthagena en maakt een bijzondere zeiltocht van Santorini naar Ios. Dennis laat zien dat je ook met weinig cash een hoop lol kunt hebben in verschillende Europese steden. Hij bezoekt een aantal bekende toeristische hotspots en duikt in de underground-scene van steden als Berlijn en Boedapest. Ook maakt Dennis een ‘happy camper’ toer door het Engelse Cornwall en een roadtrip door de Verenigde Staten.

3 Op Reis, 19.50 uur, BNN (NL 3)

Zie ook:
- Floortje Dessing verkent Noordpoolcirkel in 3 Op Reis
- Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm maken 3 Op Reis
- De tv-transfers uit de zomer van 2009

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “3 Op Reis op de Poolcirkel, slow travel en budgetreizen

  1. Pingback: Zendtijd voor PowNed en WNL, Omroep Max promoveert | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>