Nog een absolute kijktip: Sterretje Gezocht

Vorige week was ik nog wat twijfelachtig over Sterretje Gezocht, BNN’s zoektocht naar een nieuw boegbeeld. De eerste aflevering bevatte een ordinaire vleeskeuring en leek niet echt sjiek te worden. Sjiek was het ook niet, wel hilarisch. En niet onbelangrijk: de meisjes werden allemaal in hun waarde gelaten. Ik gok dat de echt genante vertoningen netjes uit de montage zijn gelaten. Prima programma. En de komende afleveringen beloven – net als de eerste – hilarisch te worden.

Hoe zat het ook alweer? BNN heeft al zijn lekkere babes de afgelopen jaren zien vertrekken; Katja Schuurman, Bridget Maasland en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn allemaal naar een andere omroep of zender verhuisd. Nu zijn Sophie Hilbrand en Nicolette Kluijver ook leuk, ze dragen niet echt het predikaat superbabe. Dus zoekt BNN via Sterretje Gezocht dat nieuwe multitalent dat kan zingen, acteren en presenteren. Uiteindelijk is er één meisje dat een rol in ONM wint en een plekje in Try Before You Die. Bij succes volgen er dan nog andere klussen.

Sterretje Gezocht is vooral een knipoog naar de vele andere talentenjachten. Je moet het niet te serieus nemen. Dus vond er vorige week in de Veemarkthallen (lol) een vleeskeuring plaats op een lopende band. Stuk voor stuk mochten de meisjes plaatsnemen om zich in 15 seconden te presenteren op ludieke wijze. Wanneer de jury (met onder andere Bridget Maasland) was geprikkeld, werd de band stopgezet. Bij twee of meer ‘ja’s’ mocht het meisje door.

De combinatie Dennis Storm en Valerio Zeno (presentatie) is al een fraaie, maar met Bridget in de jury heb je helemaal het juiste sfeertje te pakken. En tussen die vleeskeuringen zaten ook echt wel wat leuke inzendingen met meisjes die precies begrepen welk toontje het programma wil raken.

De komende afleveringen moeten ze zich telkens in het keurslijf van een BNN-programma wurmen. Vanavond is dat Sterretje Slag, later volgen nog BNN @ Work, Top of the Pops, Try Before You Die, Costa, Spuiten & Slikken en Sterretje vs Sterretje. Telkens valt er een aantal meisjes af. Tot er uiteindelijk één sterretje overblijft.

Vermakelijke televisie, absolute aanrader!

Sterretje Gezocht, 20.25 uur, BNN (Nederland 3)

Zie ook:
- Absolute kijktip: VOC
- Sterretje Gezocht trapt af met ordinaire vleeskeuring
- BNN kan kiezen uit 8.000 potentiële Sterretjes

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nog een absolute kijktip: Sterretje Gezocht

  1. Pingback: Absolute kijktip: VOC | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>