Kijker stuurt bejaarde schaatsers naar huis

Luc AppermontHet doek is gevallen voor Klaas Wilting en Luc Appermont. De bejaarde schaatsers hoeven volgende week niet meer het ijs te betreden, de kijkers vonden het welletjes. Daarmee verdwijnen twee van de spraakmakende deelnemrs aan de kunstschaats-shows, aangezien niemand van te voren op het idee kwam om juist deze twee persoonlijkheden te strikken. De Belgische presentator Appermont is er niet rouwig om; hij gaf gisteren al aan tevreden te zijn zo ver te zijn gekomen, maar dat hij alles heeft bereikt dat hij wilde.
Heel even leek het er op dat er opnieuw een Nederland een skate-off moest doen, toen John Williams bij de laatste drie paren van Dancing on Ice overbleef. Maar hij kreeg genoeg stemmen, waardoor Luc Appermont zijn landgenote Pascale Jambers als tegenstander kreeg.

Pascale viel gisteren tijdens haar kuur, maar wist deze val vanavond te vermijden. Dat had als gevolg dat de jury haar verkoos boven de 57-jarige presentator van het Rad van Fortuin.

Klaas Wilting moest het gisteren in de skate-off van Sterren dansen op het IJs opnemen tegen Mari van de Ven. De stylist moest al voor de derde keer plaatsnemen op het strafbankje, maar zwijnde hier dus opnieuw doorheen.

Ook deze week wist SBS veel meer kijkers te trekken dan RTL 4. De SBS-variant trok vrijdag zo’n 1,9 miljoen kijkers terwijl RTL genoegen moest nemen met bijna 1,5 miljoen kijkers.

Zie ook:
- Echte sterren in BNN’s Ranking with the Stars
- Feest bij SBS na exit Babette van Veen
- Babette en Marga uitgeschaatst

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijker stuurt bejaarde schaatsers naar huis

  1. Judy

    he he, dat werd tijd zeg, die Luc schaatst op het niveau van een kleuter…

    en dat geldt ook voor Klaas Wilting, leuk dat ze meedoen, maar nee, schaatsen kunnen ze dus echt niet!

      /   Reply  / 
  2. paul

    SBS zendt dit jaar het beste programma uit. Helaas voor RTL 4.

      /   Reply  / 
  3. ankie rovers

    Gelukkig inderdaad dat de 2 oudste deelnemers eruit zijn. Ook Mari heeft het lang uitgehouden. OOK vind ik het op SBS heel wat leuker om naar te kijken dan op RTL 4. De presentatie van Gerard en Nance is heel wat leuker om naar te kijken dan Martijn Krabbe en de Belgische presentatrice.Ook de gesprekken met de deelnemers op de bank zijn gezelliger dan op RTL. Martijn is goed bij een Holland staat een huis, maar niet voor zulke programma’s.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>