Dancing on Ice: Pascale Jambers werd te lastig

PascaleOpnieuw sneuvelt een Belg in Dancing on Ice. Vorige week moest presentator Luc Appermont het veld al ruimen nadat er eerder twee Nederlandse paren afvielen. Nu is het Pascale Jambers die is uitgeschaatst, al is dat niet van harte. De vrouw van documentaire-maker Paul Jambers vindt de jury partijdig, vooral Joan Haanappel. "Iedereen staat wankel op
de schaats. Alleen ik krijg het te horen." Werd meisje Jambers te lastig?
Het lijkt er wel op, want ik vond haar altijd heel ‘schoon’ schaatsen. Deze week heb ik het niet gezien. Pascale kreeg gisteren al de laagste jurywaardering en legde het vandaag in de skate-off af tegen Froukje de Both.

Pascale zegt dat andere deelnemers ook moeite hebben met de harde jurering. Vaak vallen er onvoldoendes, terwijl de SBS-jury met achten, negens en tienen smijt. Terwijl de verrichtingen van de RTL-sterren van een veel hoger niveau zijn.

Bij SBS vloog overigens stylist Mari van de Ven er uit, die al weken als één van de slechtsten presteerde.

Zie ook:
- Jambers-rel Dancing on Ice lijkt publiciteitsstunt
- Kijker stuurt bejaarde schaatsers naar huis
- Van gestuntel naar halsbrekende capriolen?

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Dancing on Ice: Pascale Jambers werd te lastig

  1. Mark

    Het is niet de dochter van Paul Jambers, maar zijn vrouw. En Pascale was echt de slechtste deze week, dus erg terecht dat ze eruit ligt.

      /   Reply  / 
  2. .

    Bovendien ligt het niveau van de SBS-versie stukken hoger dan voorheen, en zeker niet veel lager dan bij dancing on ice (alle zwakke schaatsers liggen bij sbs eruit).

      /   Reply  / 
  3. Kees

    Wat een eigenwijze en arrogante meid die Pascal. Goed dat die eruit is. Zal de sfeer zeker verbeteren

      /   Reply  / 
  4. michelle

    Deze zogenaamde presentator denkt zeker dat hij de midden van de aarde is met zijn arrogante voorstellingen. Jammer dat niemand van RTL4 zijn belachelijkke prestatie ziet, de kotselijkke manier waarop hij mensen in de zeik neemt, met een duidelijkke bedoeling om slimmer dan anderen over te komen.
    Nou, je hebt het lekker weer mis, meneer Krabbe. Jammer voor je bekende naam…

      /   Reply  / 
  5. Antoine

    Het gemiddelde niveau van de deelnemers van Dancing on ice ligt beslist hoger dan bij Sterren dansen op het ijs. Bovendien is de opzet van Dancing in ice professioneler, zijn de paren beter gekleed etc.
    De uitval van mevrouw Jambers (die ik aanvankelijk ook voor zijn dochter aanzag) vond ik niet geheel onterecht, zeker wat het jureren jl. zaterdag betrof.
    Maar de toon en presentatie waren ronduit onbeschoft. Ze werd echter nog ruim overtroffen door “pa” Jambers aan het einde van het programma.

      /   Reply  / 
  6. Smets Martine

    De jury beoordeelt wat ze ziet. Pascale’s prestatie was idd de minst goeie en dat wist ze, vandaar dat ze haar gal spuugde (overdreven lang), goed beseffend dat ze er uitlag. Laat me even aanhalen wat heeeel Vlaanderen al weet : noch Pascale noch Paul verdragen kritiek. Belachelijk hoe de “grote” Jambers zich kinds gedroeg !

      /   Reply  / 
  7. Van Roy, M

    Pascale was de slechtste deze keer, en dat aanvaardt ze niet, zo simpel is het. Ze WIL de beste zijn, maar is het verre van, en omdat ze haar “last dance” voelde aankomen, besloot ze dan om haar zegje te doen in het lang en het breed : totaal ongepast ! En dan de kers op de Jambers-taart : de “master” himself…..en dan nog complimentjes krijgen op Q-radio vanochtend, ach, nu voelt hij zich zeker een held !

      /   Reply  / 
  8. Thomas

    De schaatsers bij SBS zijn veel beter. Bij RTL doen ze alleen maar truukjes terwijl bij sbs echt geschaatst wordt.

      /   Reply  / 
  9. jan

    De schaatsers bij SBS beter?? Nog even en ze gaan in alleen een string en jarretels het ijs op om nog wat punten te scoren want van het schaatsen moeten ze het daar niet hebben.

      /   Reply  / 
  10. Jeaulous

    Hoezo dochter van Paul Jambers, de presentator!
    Iedereen weet toch dat dit niet de dochter is maar de echtgenote van PJ (maw, zijn vrouw).
    Je mag toch van een journalis verwachten dat hij dit soort reacties en wetenswaardigheden toch wel screent!

    Schaam jullie

    En ik ben wel een beetje Jeaulous op PJ (je zal zo’n vrouw hebben).

      /   Reply  / 
  11. Herman

    @ Jeaulous: ik had per abuis dochter getikt ipv vrouw, inmiddels aangepast.

      /   Reply  / 
  12. allochtoon

    Ik hou van Belgen.Plezante volk,bescheiden,goed opgevoed, enz.enz…maar bij fam. Jambers het stroo kwam uit de schoenen

      /   Reply  / 
  13. Trots belgje

    Pascale had gelijk ! De show trok op niets. En John krijg hogere punten dan Staf of Wim. Sorry maar dat gaat er bij mij niet in. John stond er als een wankelende poedel. Ook Wendy verdient het niet om door te gaan. Je moet maar eens letten op hoeveel ze zich vastklampt aan haar partner. Ze schaatst bijna nooit alleen. Zo kan ik het ook. Terwijl Staf lifts doet en keigoed had geschaatst (ja en die val spijtig) maar hij verdiende meer punten dan John.

      /   Reply  / 
  14. Andre

    Onbeschoft ras, dat Jambers duo. Maar misschien was minstens een van beide dronken..of gedrogeerd.

      /   Reply  / 
  15. Mieke vahsen

    Ik vond Pascalle kinderachtig overkomen na de jurering van vooral joan Haanappel.
    Joan je hebt gelijk, dat gebeurt bij echte wedstrijd schaatsen ook en nog veel erger.
    Die Pascalle moet wat meer naar kunstrijden op de schaats kijken naar de echte topwedstrijden, wk en ek en de winterspelen.

    Deze schaatsers doen het hele jaar zich te blubber trainen, om 3a4 minuten hun prachtige verrichtingen te laten zien.
    En als die een hele harde beoordeling krijgen is dat veel erger, want voor hun is dat seizoen dan kapot, en moeten ze wachten en trainen en nog eens trainen om het jaar daarop weer mee te kunnen doen, en daarin hebben ze nog geen zekerheid.
    Ik weet waar ik over praat, omdat ik het kunstrijden al jaren volg.

    Dat joan Haanappel tegen Pascalle inging is terecht!!!!! ze moest niet naar anderen kijken, maar naar haar eigen zei ook de trainer van Sjoukje Dijkstra vroeger.
    Arnold Gerschwilher.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>