Weer succes voor derde reeks Sterren dansen op het IJs?

Opnieuw plaatst SBS 6 groot amusement op de vrijdag- en zaterdagavond. Na So You Wanna Be a Popstar is het nu de beurt aan de derde reeks Sterren dansen op het IJs. Of eigenlijk: Sterren struikelen op het IJs. Het aantal uitvallers tijdens de repetities lag hoger dan ooit, net als het aantal gewonden. Toch zijn er tien bekendheden overeind gebleven die vanaf vanavond elkaar proberen uit de race te schaatsen.

Zelf heb ik er nooit wat van begrepen, wat er de lol van is om een paar bekende Nederlanders te zien dansen op kunstschaatsen. Maar een miljoenenpubliek geniet er van. Afgelopen voorjaar won SBS zelfs glansrijk de programma-oorlog met RTL 4's Dancing on Ice. Wanneer deze derde reeks weer goed is voor ruim 1 miljoen kijkers, lijkt een vierde seizoen voor de hand liggend.

Zo ver is het nog niet. Eerst maar eens zien wat Melody Klaver, Glennis Grace, Ewout Genemans, Aram van de Rest, Gaston Starreveld, Olga Commandeur, Floortje Smit, Maribelle, Sander Foppele en Sipke Jan Bousema er van bakken.

De eerste show moet in elk geval glansrijk kunnen scoren. Het Gala van de Televizier-ring wordt goed bekeken maar gaat niet door voor kijkcijferkanon. RTL 4 scoort maar matig met Heel Holland Helpt. Wel weet Paul de Leeuw op BNN 1 miljoen kijkers aan zich te binden met Ranking the Stars. En dan is er nog sport dat roet in het eten kan gooien: schaatsen op Nederland 2 en Eredivisie Voetbal op RTL 7.

Sterren dansen op het IJs, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Gaston Starreveld nieuwe brekebeen Sterren dansen op het IJs
- Uitvaller en invaller bij Sterren dansen op het IJs
- Gerard Joling beult BN'ers sterrendansen af (filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>