Froukje de Both geblesseerd

Froukje de BothBij de schaatsstrijd tussen RTL en SBS leken de slachtoffers alleen aan de zijde van SBS 6 te vallen, maar nu is ook een RTL-schaatser geblesseerd. Froukje de Both heeft een spiertje in haar middel gescheurd. "Eigenlijk heb ik hetzelfde als Ellemieke", zegt Froukje in Evers Staat Op. Evengoed heeft ze er veel vertrouwen in volgende week zaterdag op de ijzers te staan, als Dancing on Ice begint. "Ik kan nog geen Rietberger of dubbele axel, maar de simpele dingetjes gaan wel. Toch verbaast het me hoeveel ik eigenlijk al kan; dat had ik van te voren niet verwacht."
Froukje denkt dat Wendy van Dijk de schaatswedstrijd uiteindelijk gaat winnen. "Los van het schaatsen, is zij gewoon de populairste vrouw van Nederland. Dat is heel pittige concurrentie. Volgens mij stemt iedereen gewoon op Wendy. Maar ze schaatst ook nog eens goed en ze is heel lief", aldus Froukje. De presentatrice oefent nu zes dagen per week en drie uur per training. "Het komt me niet aanwaaien, er moet elke dag bikkelhard getraind worden, het lijkt soms wel bootcamp."

Zie ook:
- Wie schaatst zich vrijdag het puin in?
- RTL’s Dancing on Ice wordt Matrix-achtig spektakel

- IJsstrijd SBS en RTL verhardt zich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>