Giel Beelen presenteert internetshow voor Vara

Tijdens het TV Lab (voorheen: Week van het Experiment) mag ook Giel Beelen aantreden. Hij presenteert een eenmalige uitzending van Blikvoer.tv. “Het levendige www.blikvoer.tv nu ook live op televisie met debatteren via internet, online stemmen, reageren via Twitter en de webcam, gepresenteerd door Giel Beelen”, aldus de Vara. Het gaat om vier afleveringen van 8 minuten. Bij voldoende succes moet het programma terugkeren in de programmering van 2009/10.

Het is opmerkelijk te noemen dat Giel zich weer op televisie begeeft. Na elk programma concludeert hij zo ongeveer echt een radiomannetje te zijn, alleen de festivalverslaggeving is iets dat hij ook graag op televisie doet.

Blikvoer.tv wordt vanaf maandag 31 augustus uitgezonden op Nederland 3. In die week worden 20 vernieuwende programma’s uitgeprobeerd op het jongere kijkerspubliek.

Zie ook:
- VPRO wil Oboema terug op tv brengen
- Arie Boomsma giet Jezus in cabaret-voorstelling
- Nederland 3 krijgt definitief kijkerspanel
- Jan Smit presenteert hypnose-show voor de Tros

1 Reacties // Reageer

One thought on “Giel Beelen presenteert internetshow voor Vara

  1. Pingback: Weer nieuw programma voor ‘Jakhals’ Frank Evenblij | Zappen

  2. michel

    Idee klink goed alleen waarom nou weer Giel Beelen Vara? Geef een van je andere presentatoren van de radio ook eens een kans. Bv Rob Stenders (laat hem terugkeren met Stenders eetvermaak), Bert van Lent, Sander de Heer of Robbert- Jan van der velden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>