VPRO wil Oboema terug op tv brengen

Als het aan de VPRO ligt, keert Oboema Sesetokoe terug op televisie. Het typetje uit Jiskefet duikt op in Hall of Fame dat tijdens het TV Lab (voorheen: Week van het Experiment) wordt uitgezonden. In deze week worden op Nederland 3 allemaal programma’s in pilotvorm uitgetest, een aantal keert terug in het seizoen 2009/10.

Over Hall of Fame schrijft de VPRO: “Vanuit een chique hotel in onze hoofdstad brengen Oboema Sesetokoe (Michiel Romeyn, Jiskefet) en Adriaan Luteijn (choreograaf) een breed cultureel magazine over de hedendaagse kunst met een Nederlandse internationaal bekende hoofdgast uit de design, dans, architectuur of schilderkunst.”

Hall of Fame wordt maandag 31 augustus eenmalig uitgezonden. Leuk!

Overigens: Jiskefet zal op televisie niet terugkeren met nieuwe afleveringen, maar de drie heren bereiden wel een theatervoorstelling voor dat najaar 2010 zou moeten worden afgespeeld.

Zie ook:
- Arie Boomsma giet Jezus in cabaret-voorstelling
- Nederland 3 krijgt definitief kijkerspanel
- Jan Smit presenteert hypnose-show voor de Tros

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “VPRO wil Oboema terug op tv brengen

  1. Pingback: Giel Beelen presenteert internetshow voor Vara | Zappen

  2. Pingback: Avro maakt kunstprogramma met Michiel Romeyn | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>