VTM en Paul de Leeuw uit elkaar

Er komt voorlopig geen nieuw seizoen van Manneke Paul. De Belgische krant Het Laatste Nieuws meldt dat er in seizoen 2013/14 geen ruimte is voor Paul de Leeuw bij VTM. Dat terwijl het eerste seizoen goed is ontvangen en zelfs werd beloond met de Vlaamse Televisiester. Er werd zelfs gefluisterd dat Manneke Paul niet één maar twee keer per week op de buis zou komen. Woensdagmiddag maakt VTM bekend te stoppen met Paul de Leeuw.

De redactie van Manneke Paul is maandagavond ingelicht. De Belgische krant tast in het duister over de reden van het uitstellen van Manneke Paul.

Paul zelf hoopt dat hij nog een kans krijgt op de Vlaamse televisie. “Ik heb met ongelooflijk plezier aan Manneke Paul gewerkt. Ik had graag door willen gaan met Manneke Paul in het najaar maar VTM heeft anders besloten. Dit betekent dat de samenwerking tussen VTM en mij stopt. Bij twijfel niet oversteken. Ik ben VTM dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. Met een belangrijke Vlaamse televisieprijs en de vele positieve reacties op zak hoop ik dat ik weer snel een programma à la Manneke Paul mag maken.”

In een persbericht meldt de Vlaamse omroep: “We willen Paul bedanken voor het moois dat hij hier op antenne heeft gebracht. Het minste dat je van Paul de Leeuw kan zeggen is dat hij een topentertainer is en niemand onberoerd laat. We wensen hem veel succes toe in alles wat hij nog doet.”

Zie ook:
- Belgen vinden Manneke Paul leukste tv-programma
- Paul de Leeuw op RTL 4 met Wie Ben Ik?

1 Reacties // Reageer

One thought on “VTM en Paul de Leeuw uit elkaar

  1. roy

    Het was zoiezo al twee keer per week op tv, dus lijkt me niet dat daar over gefluisterd werd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>