X Factor vanavond waar slagveld

Het wordt een harde strijd vanavond in Studio 22 op het Hilversumse Mediapark. Maar liefst drie kandidaten moeten talentenjacht X Factor verlaten. En dat zal geen gemakkelijke keuze worden. Hoewel… de jury heeft niets te kiezen. De driedubbele exit wordt volledig bepaald door de sms’jes en telefoontjes van kijkers. Ik gok dat die vanavond de nodige tussenstanden voorgeschoteld krijgen teneinde zoveel mogelijk bel-inkomsten te genereren. Ik heb het voorrecht vanavond in de studio te mogen zijn.

Het uitgebreide verslag met de foto’s kun je morgen verwachten. Maar vanavond al live updates via mijn Twitter en ik probeer ook zo snel mogelijk na de uitslag een bericht online te plaatsen.

Als het aan mij ligt, gaan Lisa, Rachel en Hester door naar de finale van volgende week. Al zit er maar eentje tussen waar ik ook echt een plaatje van zou komen. Roan en Jamal kunnen heel snel naar huis, en het schattige van Whatever raakt ook een keer uitgewerkt.

Het thema is vanavond Radio 538 – whatever that means. Elke kandidaat zingt twee liedjes; eentje gekozen door de coach en eentje zelf uitgezocht.

Het gaat spannend worden!

X Factor, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- X Factor krijgt driedubbele exit in halve finale
- Eric van Tijn baalt van tactisch stemmen X Factor
- Driemaal is scheepsrecht voor Luigiano in X Factor

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “X Factor vanavond waar slagveld

  1. Pietertje

    Ik vind de titel van dit onderwerp zeer slecht gekozen net na de aanslag in Apeldoorn.

      /   Reply  / 
    1. Erik

      Alhoewel ik je volkomen begrijp, vind ik het toch wat te ver gaan om met een verslag over het tv-programma X-Factor zelfs nog rekening te moeten houden met het drama – want dat was het wel degelijk, begrijp me niet verkeerd – in Apeldoorn.
      Dat zou betekenen dat we de komende tijd (en ‘komende’ is een rekbaar begrip) niks meer zouden mogen zeggen dat ook maar enigszins met de aanslag in Apeldoorn te maken zou kunnen hebben.

        /   Reply  / 
  2. jamie

    Nou, dat wordt weer flink uitlopen vanavond met 12 optredens. Tragisch hoe slecht ze dat altijd plannen, je weet van tevoren toch hoeveel tijd je hebt? Van mij mogen ze die obligatie praatjes van Wendy en Martijn met de kandidaten best overslaan en gelijk de telefoonnummers geven en door naar de volgende kandidaat.

      /   Reply  / 
  3. www.pattyhelpt.web-log.nl

    Ik ben het met pietertje eens. Wat een vreselijke titel. Dat weet je ook wel herman. Pas het aan of ik bezoek deze site niet meer wegens onrespectloosheid.

      /   Reply  / 
    1. Flakin

      Zielig mens…

        /   Reply  / 
  4. Laila

    Tjonge wat een overtrokken reacties over de titel van dit topic! Zo kun je overal wel wat achter zoeken!
    Maar even over het programma… ik keek de laatste tijd niet meer, maar nu het zo spannend wordt toch maar even kijken. Ben het wel met je eens Herman, de drie dames zijn ook mijn favoriet!

      /   Reply  / 
  5. Robin

    Hester naar de finale.. wahaha.. die heeft totaal GEEN uitstraling.

    Finale: Lisa, Rachel, Jamal/Roan

      /   Reply  / 
    1. M.

      Volgens mij is dit X Factor en niet Holland’s Next Top Model. Het gaat meer om het zingen dan om de uitstraling. Ik geef toe dat de andere kandidaten meer uitstraling hebben dan Hester, maar haar zangkwaliteiten zijn zeker beter!

        /   Reply  / 
  6. !#Michael#!

    Lisa rachel what ever en roan zijn mijn favorieten!

      /   Reply  / 
  7. Brian

    Behalve dat alle acts twee keer performen, zingen de 6 acts ook meerdere malen samen tijdens de show van vanavond! Daar kijk ik ook wel naar uit.

    Mensen met de X-factor(zingen en dans/uitsraling): Rachel, Jamal, Roan
    Mensen met goede stem: Lisa, Hester
    Mensen met gun-factor: Whatever

      /   Reply  / 
  8. www.pattyhelpt.web-log.nl

    hoezo ben ik zielig. ik mag toch voor mijn mening uitkomen.

    maar de titel is niet veranderd dus aju zappen

      /   Reply  / 
  9. Patty=doos

    patty flikker is op met je flopsite

      /   Reply  / 
  10. MASIS

    Dit zijn mijn favorieten dus ik hoop dat 3 van deze 4 de finale halen:

    ROAN
    RACHEL
    JAMAL
    LISA

    Whatever & Hester zijn dom.

      /   Reply  / 
  11. E-Online

    Ik denk dat Lisa, Roan en Whatever naar de finale gaan. Rachel, Jamal en Hester gaan er dan uit vanavond. Ik voorspel dit puur gebaseerd op het feit dat Lisa, Roan en Whatever nog nooit in de sing off hebben gestaan in tegenstelling tot Rachel, Jamal en Hester.
    Ik gun het Rachel, Jamal en Hesten meer om naar de finale te gaan dan Whatever maar dat zijn nu eenmaal publiekslievelingen.

      /   Reply  / 
  12. Quote

    Ik ben voor Roan, Rachel en Jamal

      /   Reply  / 
  13. fan

    Lisa, RACHEL en Jamal.

    Ik gunde het niemand meer dan Rachel, echt helemaal geweldig hoe die meid ervoor gaat. Alleen had ik op de plek van Jamal gráág Hester gezien.

    De strijd van volgende week gaat duidelijk tussen Lisa en Rachel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>