Mystery Popstar Paars doet vanavond masker af

De laatst overgebleven Mystery Popstar doet vanavond haar masker af. Dan weten we zeker wie ‘Mystery Popstar Paars’ is, al staat eigenlijk al vast dat het om Charlotte ten Brink gaat. Ze is de dochter van Robert ten Brink, kwam zelf nog nooit echt op de voorgrond maar was wel jarenlang te zien in een commercial van Liga met het gezin Ten Brink. Nu treedt ze dus op de voorgrond met haar zangkwaliteiten.

Vorige week was in de eerste liveshow van Popstars al te zien, dat Dewi haar rode masker afzette. In de aflevering daarvoor ging het blauwe masker van het hoofd van Robin Zijlstra af. Het zijn de enige drie ‘mystery popstars’ die hebben weten door te dringen tot de liveshows.

Vanavond treden zeven popsterren aan, waarvan er twee in de gevarenzone komen. Die twee gaan met de twee van vorige week morgenavond tegen elkaar strijden in de Uitslagshow. Daar zullen twee kandidaten definitief afscheid nemen.

Popstars, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Bewijsmateriaal: Mystery Popstar Paars is Charlotte ten Brink
- Popstars: Dewi zet haar rode maskertje af
- Video: Wie zijn Mystery Popstar paars en rood?
- 1e liveshow Popstars voorbij; Michelle en Davy in gevarenzone

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mystery Popstar Paars doet vanavond masker af

  1. blake

    Echt definitief, of is er misschien nog
    een achterdeurtje ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>