X Factor: Pixie Lott verhinderd, Kane valt in

Het zit X Factor niet mee. Voor de liveshows werd elke week een internationale superster beloofd en dat ging twee weken terug ook veelbelovend van start met Cheryl Cole. Ronan Keating moest vorige week verstek laten gaan en vandaag speelt de aswolk X Factor opnieuw parten. Eigenlijk had Pixie Lott moeten komen zingen, maar zij kan de oversteek niet maken, meldt RTL Boulevard. Dus is nu Kane opgetrommeld voor de derde liveshow met het thema rock.

Persoonlijk weet ik niet wat erger is: Pixie Lott of Kane. Ik zet in beide gevallen heel snel het geluid uit. Al is dat natuurlijk een kwestie van smaak. Kane zal vanavond de nieuwe single In Over My Head zingen.

Laten we hopen dat het de komende weken beter zal gaan. Volgende week staan zeer waarschijnlijk The Baseballs op het X Factor-podium, de week daarna zou Justin Bieber wel eens langs kunnen komen. Uiteraard moet dan eerste die aswolk eerst verdwenen zijn.

X Factor, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- X Factor geruchten: Baseballs, Justin Bieber en Lady Gaga
- 4Granted valt af in divashow X Factor
- X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door
- Liveshows X Factor 2010 van start (video)
- X Factor 2010: Deze 12 gaan naar de liveshows
- X Factor: Categorieën verdeeld, Angela gaat winnen

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “X Factor: Pixie Lott verhinderd, Kane valt in

  1. Dana

    Pixie Lott verdient inderdaad geen muziekprijs, maar Kane is helemaal dramatisch! Nog een reden om niet naar X-Factor te kijken.

      /   Reply  / 
  2. MASIS

    Kane is verschrikkelijk. Liever geen optreden in de uitslag show dan Kane. Ik geloof er trouwens niks van dat Justin Bieber & Lady GaGa & Katy Parry komen. Komop dat zijn zulke grote sterren! De B-acts als Ronan Keating & Pixie Lott haken allemaal af, waarom zouden de megasterren dan wel komen? Eerst zien dan geloven maarja dat wordt dus even wegzappen vanavond als Kane komt zingen. verschrikkelijk die Dinand.

      /   Reply  / 
    1. Joran

      Deze “B” – sterren konden niet wegens overmacht, niet omdat ze zich te goed voelen. Als je een mega artiest boekt, wordt het vermeld in hun agenda en hebben ze dus een verplichting die ze moeten nakomen, zo simpel is dat lijkt mij:P

        /   Reply  / 
      1. MASIS

        Zolang ik ze niet op dat podium zie verschijnen geloof ik er niks van en ik weet niet of je het weet maar grote sterren als Lady GaGa hebben macht. Als ze wil kan ze 1 uur vantevoren alles cancellen. Just saying….

          /   Reply  / 
        1. Peter

          Nou dan weten mensen genoeg. Martijn: Ja Lady Gaga komt niet, want had geen zin. Dan kan je gelijk zijn wat voor mens ze is….

            /   Reply  / 
  3. Dario

    Dinand de brulkikker. IK zou wel eens inzicht willen hebben in de stemmen voor de 3fm Awards, ik geloof niet de luisteraars van 3FM zitten te wachten op de “band” (bestaande uit een gitarist) van onze brulkikker Dinand.

      /   Reply  / 
  4. Chantal

    Vooropgesteld, ik ben absoluut geen fan van Kane, maar het valt me altijd wel op dat in Nederland artiesten die ook maar een beetje met hun kop boven het maaiveld uitsteken een hoop kritiek krijgen.Uitgesprokenheid lijkt een beetje bedreigend te zijn. Je moet hier altijd vooral ‘leuk en gewoon’ doen (Frans Bauer, Marco Borsato, de hele Volendammer kliek etc), dan wordt je massaal omarmd, terwijl mensen als Dinand en Anouk hebben het meteen ‘hoog in de bol’.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      No offense, maar hoe steekt Kane zijn kop boven het maaiveld uit? Zo’n uitgesproken figuur is Dinand niet. Om over hun laffe muziek nog maar te zwijgen

        /   Reply  / 
      1. Chantal

        Ik probeerde net al een reply te sturen, maar die lijkt totaal verdwenen te zijn. Met het risico dat er straks uitiendelijk misschien twee keer eenzelfde verhaal staat,toch nog een poging.
        Je kunt veel van Dinand zeggen, maar niet dat hij geen ‘attitude’ heeft (verschrikkelijk woord, maar ik weet even geen andere omschrijving voor wat ik bedoel): je kunt het misplaatste pretentie noemen, maar hij denkt in ieder geval zelf dat hij een echte ‘rockster’ is en dat hij straalt hij ook uit.Of die overtuiging terecht is of niet(natuurlijk altijd een kwestie van smaak), een groot performer moet dat op het podium altijd uitstralen.Dat staat los van het feit dat hij klinkt alsof hij een aantal Muppets heeft ingeslikt en de muziek van Kane het gewoon net niet is. Als ze muzikaal wel echt goed waren geweest, hadden ze internationaal misschien nog wel in ieder geval een hit kunnen scoren. Er zijn talloze artiesten en bands die nog veel middelmatiger zijn dan Kane en wereldwijd succesvol zijn.

          /   Reply  / 
  5. Rachelle

    Pixie Lott mag dan voor jou een ‘B-ster’ zijn,
    maar ik vind haar toch echt een A ook al is ze niet zo heel bekend.
    Live kan ze echt super goed zingen en ze werkt samen met grote artiesten zoals Jason Derulo en Joe Jonas. Haar eerste twee singles gingen meteen naar nummer 1 in engeland, aardig knap?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>