Meisjesidool Tim uit Popstar, romance tussen Willem en Maaike

So You Wanna Be a Popstar kent nog maar één mannelijke kandidaat. Willem is de laatst overgebleven heer, nu het publiek de Friese Tim naar huis heeft gestuurd. Voor de jury viel Tim niet door de mand als idool, maar wel als popster. Het publiek was wispelturig maar stemde uiteindelijk in met dit oordeel. Geen nood voor Tim Douwsma, want jurylid Babette Labeij zegt dat Tim 'er toch wel komt'. Haar collega Marc Forno ziet in Tim wel een soapie of showhost.

Het toeval wil dat Tim al langere tijd als soapacteur aan de bak probeert te komen. Hij was lange tijd in de race voor de rol van Noud Mulder in GTST, maar verloor die strijd uiteindelijk van Ruud Feltkamp.

Ondertussen bloeit er iets moois op tussen Willem en Maaike. Gerard Joling viste gisteren al in ze uitzending naar de ontluikende liefde, Nance ging daar vanavond ongegeneerd op door. Beide erkennen elkaar leuk te vinden, maar van een kus zou nog geen sprake zijn geweest. Volgende week vast een update.

So You Wanna Be a Popstar telt nu nog vier kandidaten. Naast Maaike en Willem zijn dat Tessa en Sherilyn.

Zie ook:
- Finale Popstar nadert snel; Willem en Sherilyn in sing-off?
- Dubbele exit in So You Wanna Be a Popstar: Lode en Henry?
- Slagveld in So You Wanna Be a Popstar: Lode exit
- Weer geen bejaarde popster

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Meisjesidool Tim uit Popstar, romance tussen Willem en Maaike

  1. Botje

    Als ik vanavond de boze blik van Maaike bekeek, was ze het er volgens mij niet mee eens. Zijn er meer mensen die dat opgevallen is?

      /   Reply  / 
  2. x_.

    Die boze blik van Maaike kwam omdat Willem zoveel vriendinnetjes heeft gehad. Het was sarcastisch bedoelt. xx

      /   Reply  / 
  3. Botje

    Volgens mij Is er een romance tussen Tim en Maaike….

      /   Reply  / 
  4. lotte

    tim je was de beste!!!
    kom op willen jij komt in de finale met maaike….zo lief samen he

      /   Reply  / 
  5. Erwin

    Herman, Tim is momenteel al te zien in ONM. Hij heeft een gastrol.

      /   Reply  / 
  6. Matthieu

    Ik hoop dat maaike tijdlijk beetje in de war is, ze is veel te intelligent voor Willem of Tim…

      /   Reply  / 
  7. Tessa is de allerbeste

    aah zonde maarja ruud feltkamp en tim douwsma zijn 2 leuke jongens. al zou t wel goed uti zijn gekome voor tim want tim& liza sips(vicky) in gtst. Zijn erg goed bevriend!! In SYWBAP lieten ze ook al zien dat ze samen op de rode loper liepen. er werd meteen al gevraagd door gerard joling of daar iets bloeit maar tim zegt gewoon hele goede vrienden met liza(Vicky) te zijn. Het is een leuk stel ;) > IK HOOP zeker weten dat tim er komt. vond m geweldig ;) ZOnde dat ie al weg is! Hopelyk blijft ie voor altijd in ONM spelen!! ook hoop ik dat sherilyn er komt ;) ! TESSA moet dit programma winnen. Ze kan ballads geweldig en heeft de laatste liveshows laten zein dat ze goed up temp&Rock kan zingen !! maaike daar in tegen kan niet dansen, ze is dan meteen buite adem en de timing is weg..& ze zngt dan erg slecht. zij kan alleen de ballads beetje zingen. Ook is maaike snel kwaad en kijkt vaak boos, nee vind haar geen idool. Spontaniteit straalt er ook niet vanaf;).stem eerlyk stem tessa ;) !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>