Idols: The Aftershow alweer geschrapt

Programma's komen en programma's gaan. Maar Idols: The Aftershow heeft wel heel kort bestaan. Vorige week zondag resumeerde RTL 4 nog even wat er de dag daarvoor was gebeurd. De uitzending (593 duizend kijkers) stond niet in de programmagids aangegeven, maar vanavond staat het wel in de schema's. Althans, stond. Want na één uitzending is The Aftershow alweer geschrapt.

De reden is tweeërlei: productietechnisch was het lastig om de show zo snel in elkaar te draaien. Bovendien was het programma tamelijk laat op de avond, als de doelgroep al niet meer optimaal bereikt wordt. Als derde reden noemt een woordvoerder de dubbeling met RTL 8, waar op dat moment de herhaling van de show een dag eerder wordt uitgezonden.

In het schema is de uitzending compleet komen te vervallen, deze wordt niet opgevuld met iets anders. In plaats daarvan wordt de overige programmering een half uur vervroegd.

Zie ook:
- Idols in de studio meemaken blijft een belevenis!
- Idols: Opstandige Sandy de mond gesnoerd
- Idols: Blijft Neil achter in Las Vegas?
- Nadere kennismaking: Idols-finalisten geen groentjes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Idols: The Aftershow alweer geschrapt

  1. RobbieBoy

    vorrige week had ik het gemist omdat ik me harddisc recorder verkeerd heb geprogrammeerd, nu wilde ik het vanavond live kijken, en nu komt het dus niet meer. Jammer hoor

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>