Idols: Onverwacht vertrek voor Pauline

Als donderslag bij heldere hemel is Pauline Zurlohe zojuist uit Idols geknikkerd. De 35-jarige kandidate kreeg ongeveer 10% van de stemmen en dat was te weinig om door te mogen. Charlene is met de hakken over de sloot door, zij kreeg 366 stemmen meer dan Pauline.

Pauline barstte meteen na de bekendmaking van haar exit in tranen uit.

Het was, zoals gezegd, onverwacht. Pauline kreeg week na week complimenten over haar vocale prestaties. Met name de optredens in het meer alternatieve genre gingen haar goed af. Deze week koos ze juist voor iets totaal anders: Zij Gelooft In Mij van André Hazes, voor de gelegenheid omgedoopt in Hij Gelooft In Mij. Jurylid Eric van Tijn roemde de rustige manier waarop ze het nummer bracht, maar het publiek werd er niet warm van.

Gordon boos
"Ik heb altijd het gevoel gehad, dat als ik op de kruk kom, ik er uit lig", vertelde Pauline. Dat was kort nadat Gordon de studiovloer had verlaten; hij kan zich niet verenigen met het oordeel van het publiek.

Toch was Pauline van begin af aan geen kandidaat voor de uiteindelijke overwinning. Bij de eerste auditieronde was ze maar nipt door en dat was vanwege haar leeftijd. Met haar 35 jaar is ze de titel idool toch wel ontgroeid. Al had ik verwacht dat Pauline wel wat verder zou komen.

Ze hoeft overigens geen zwart gat te vrezen, ik denk dat Pauline een heel leuke plaat kan maken met een rock-repertoire dat ook nog eens verdienstelijk kan verkopen. Misschien is ze zelfs wel beter af; de winnaar van Idols IV wordt overduidelijk in een keurslijf gepropt en moet in ijltempo een zeer matige cd maken. Die 'gifbeker' gaat nu aan Pauline voorbij.

Nigel verrast
De verrassing van deze week was het optreden van Nigel. De afgelopen weken moest hij telkens op het krukje plaatsnemen wegens onvoldoende presteren, maar vanavond verbaasde hij vriend en vijand met een briljante vertolking van Heerlijk, oorspronkelijk gezongen door Alain Clark. Nigel behoorde deze week meteen tot de drie kandidaten met de meeste stemmen.

Nikki was opnieuw erg sterk, net als de afgelopen twee weken. Haar vertolking van Afscheid (Volumia) ging door merg en been. Gordon moest voor de derde week op rij een traantje wegpinken bij haar optreden, John Ewbank gaf aan niet te kunnen wachten om met Nikki de studio in te duiken.

Nathalie
Die andere grote favoriet, Nathalie, liet deze week juist wat te wensen over. Met een frisse nieuwe coupe zong ze Vrede van Ruth Jacott, een nummer dat toch wat vlakker is dan haar vorige liedjes. Gevolg was dat ze nergens kon vlammen en dat maakte het haar minste optreden tot nog toe.

Zelf had ik er het meeste vrede mee gehad wanneer Neil of Charlene deze week zou moeten ophoepelen. Neil maakte opnieuw geen indruk met Doe Dit Doe Dat (Jim). Hij gaf geen eigen draai aan het nummer maar maakte er een soort soundmix-optreden van. Charlene klonk juist erg schel in De Bestemming van Marco Borsato. Bovendien maakte ze meerdere uitglijers.

De show an sich was weer genieten. Het Nederlandstalige thema zorgde voor een opperbeste stemming in de studio, het publiek kookte bij de tunes van Als de Morgen is Gekomen en Heb Je Even Voor Mij. Volgende week is het thema liefde, met het oog op Valentijnsdag. Nog vijf kandidaten in de race. De drie overgebleven dames mogen in hun handjes knijpen dat Pauline weg is, dat is één grote concurrent minder.

Zie ook:
- Manager: Gordon beraadt zich over zitting in jury Idols
- Ik ben om; Nathalie Makoma mag Idols winnen
- 'Nathalie Makoma in finale Idols niet vanzelfsprekend'
- Nadere kennismaking: Idols-finalisten geen groentjes
- Alle Idols-verhalen van Zappen

51 Reacties // Reageer

51 thoughts on “Idols: Onverwacht vertrek voor Pauline

  1. Thomas2

    Had ik ook niet verwacht. Ik dacht eerder aan Nigel of Neil. Blijkbaar is Charlenes finale plek ook niet meer zeker…

      /   Reply  / 
  2. Anoniem

    Neil door en Pauline NIET?! Neil is een verschrikkelijke zanger!!!! Pauline is tof, en zingt veel beter dan die Neil!!

    Gordon is overigens de studio uitgelopen, hij was het (terecht) niet eens met de uitslag.

      /   Reply  / 
  3. J

    ONGELOFELIJK! Pauline eruit, dit is echt niet leuk meer. Neil verdiende het echt om eruit te vliegen!

    Goed van Gordon dat hij gewoon de studio verlaat en naar huis gaat!

      /   Reply  / 
  4. Jeroen

    Ouders zouden hun kinderen moeten verbieden op Neil te stemmen.. wat een vreselijk ventje. Hoop zo dat ie er volgende week uitligt!

      /   Reply  / 
  5. justin

    OUWHOER MENSEN WAT IS MET JULLIE MAN ?!?!? STEM GEWOON NIET MEER OP DIE ZIELIGE NEIL WAT ALTIJD HUILTALS EEN HOMO… CHARLENE EN PAULINE ZIJN DUIZEND KEER BETER DAN DIE SUKKELTJEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  6. Petra

    DIT IS TOCH NIET TE GELOVEN ZEG!!!! Ik ben echt geneigd om geen Idols meer te kijken. Toen Nathalie op de kruk moest zitten wist ik allang dat het dezelfde truc was als de vorige editie van Idols. Dat ze doorgingen op de kruk. Nigel ook terrecht door. Maar dat iemand als Neil meer stemmen krijgt dan een Pauline en zelfs een Charlene dat slaat gewoon nergens op!!!!! Zijn die wipkipjes DOOF ofzo?????? NIet normaal meer. Hoe kan je nou alleen op uiterlijk stemmen. TIS GEEN BEAUTYCONTEST!!!! Echt klasse van Gordon dat ie kwaad weg is gegaan. HIj laat zn gevoel zien en hij laat zien wat de meesten van ons voelen!!! Dit is NIET EERLIJK!!! Peuline was geweldig en ja ze zou Idols nooit winnen. Hoogste wat ze zou kunnen worden is 4e maar dit is te belachelijk voor woorden zeg. Ik irriteer me elke week mateloos aan die Neil en dan vooral zn vader. Hoe zn kop alleen al irritatie opwekt…….zegt heel wat. Ik snap niet dat Charlene zo laag stond maar ben er wel blij mee. Zij is niet zo uniek. Ze zingt geweldig maar Nathalie en Nikki hebben allebei iets unieks. Charlene is te saai voor woorden maar dat ze zo lag stond….. niet te geloven. Nou Nikki in de Finale das zeker als ze zo doorgaat. Fantastisch. Nigel was vandaag geweldig en leuk voor hem ook. Het was vanavond weer niet eerlijk gegaan maar mn favorieten Nikki en Nathalie zitten er weer bij. Gelukkig maar. Nou zal volgende week Nigel wel gaan want Neil moet er van die wipkipjes die niet naar de optredens kijken maar alleen denken (oh hij is zo’n lekker ding en zo lief, ik stem op hem )erin blijven natuurlijk. BELACHELIJK!!!!! Peuline je bent geweldig. Geen Idool, maar je gaat er zeker komen meid. Leeftijd zegt helemaal niks!! Succes!!!

      /   Reply  / 
  7. Boze kijker

    Wat een schande!!!!!

    Wat wil Nederland nu? Neil als nieuwe idol, daar koop je geen CD van. Ik zou er niet eens een plaat mee willen maken.

    Die huppeltrutjes die op hem stemmen houden het ECHTE talent tegen.

      /   Reply  / 
  8. marco

    pauline en nikkie vond ik de beste van deze show ik vind gordon een lul maar vanavond denk ik helemaal hetzelfde als hem misschien komt dat omdat ik ook uit amsterdam noord kom (floradorp)
    maar mijn conclussie is of pauline is eruit gevlogen vanwege haar leeftijd of omdat ze het nummer van andre hazes verandert heeft en ik weet dat heel veel fans van andre zullen denk kom niet aan andre

      /   Reply  / 
  9. handan

    Pauline houd er gewoon rekening mee dat je eruit gestemd door kinderen, voor de normale volwassen mensen hoor je bij de top.
    Neil gaat er volgende week uit en dan Nigel en dan blijft de top ge woon over, daar had jij bij gemoeten.
    Gordon top!!!!

      /   Reply  / 
  10. Erwin

    Marco…ik denk niet dat veel fans van Andre naar Idols kijken vriend…. Ik denk persoonlijk dat Pauline altijd al in de middenmoot zat maar dat de meisjes die alleen naar uiterlijk kijken gewoon meer stemmen. Neil is op dat vlak in het voordeel al zingt ie verschrikkelijk. Heb na vorige week alweer zitten zappen tijdens zijn optreden. Charlene had van mij ook mogen gaan. Kijk die kop eens als ze op die kruk komt. Ze snapt het zelf blijkbaar niet dat ze niet zo geweldig is als iedereen zegt, Ja ze zingt heel goed en ook ik kreeg kippevel toen ze dat Lion King nummer zong 2 weken geleden maar het is zo Blaa…. bij haar. Tis niet zo bijzonder verder. Nikki en Nathalie springen er voor mij ook uit. Die 2 hebben IETS. En zijn helemaal niet saai. Ik moet ook zeggen dat Nikki er met de week beter uit gaat zien…..jummie….Nigel vond ik vandaag heel goed en hij kreeg van mij zelfs een applaus hier op de bank. Zil wat zeggen. Maar volgende week zal ie wel weer flink zakken aangezien de Charlene fans nu zoiets hebben van oh….we moeten toch stemmen want het is niet zo vanzelfsprekend dat ze doorgaat. Neil moet nu echt oprotten hoor want het is niet aan te horen en dat gejank weer vanavond. Wordt eens volwassen man. Ja emotioneel…snap ik maar kap nou eens met dat kinderachtige gejank man. En ik heb nu echt zoiets van Wendy en Martijn……HOU DIE KAARTJES MET DIE UITSLAG TOCH EENS VOOR JE!!!!! ELk jaar doen de presentatoren het weer. Gaan ze zo staan zodat de kandidaten de kaartjes kunnen lezen. Jim had het al eens gezien…Raffaela zag het al eens en nu zei Pauline ook al ” Ik had het al gezien “. Zo is het niet leuk meer. Zo is de spanning voor de kandidaten er ook af. Vandaag weer een geweldige kandidaat naar huis. Jammer maar wolgende week weer hopen op Neil naar huis!!!!!

      /   Reply  / 
  11. Richard

    Weer iemand onterrecht weg.
    Trouwens… Ben ik de enige die Nikki echt een lekker ding begint te vinden? Ze wordt steeds leuker. :)

      /   Reply  / 
  12. justin

    FUCKING NEIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  13. Albert

    Onterechte uitslag. Pauline hoorde voor mij bij de laatste vier, samen met Nikki, Natalie en Charlene. Maar dat komt omdat ik van de zang uitga en niet van het uiterlijk.
    Wat het Nederlands publiek nou zo knap aan Neil vindt, is mij een groot raadsel.
    Uiterlijk helpt overigens wel als je je zo kan uiten als Nikki, om een lied over te brengen. Zij durft zich helemaal te geven, daar heb je echt ballen voor nodig!
    Ik kan goed begrijpen dat Gordon boos was, maar weglopen gaat wel heel ver. Hij had ook kunnen blijven om Pauline te steunen. .
    Het was wel weer uiterst spannend, ik sla mezelf voor mijn kop dat ik in de kruktruc met Natalie en Nikki ben gestonken!

      /   Reply  / 
  14. Nicky

    eigenlijk wou ik Idols mailen van wat er hier gebeurd ik vind dit echt triest hoor, Pauline hoorde echt bij de top 3 maarja en als ik heel eerlijk moet zijn vind ik Pauline beter als Charlene maar, vanavond had Nigel of Neil eruit gemoeten.

      /   Reply  / 
  15. Rikku

    Niet lullig bedoelt, maar wat voor een publiek stemt er??

    Kampies en jonge meiden…
    En waar stemmen ze op? Niet op een super zangeres als Pauline, nee op een jong schattig jochie waar misschien wel een poster van in de Hitkrant komt. Daar doen we het allemaal voor… Want zo’n jongen als Neil zal echt nooit verschijnen op een event als de TMF Awards of Vrienden Van Amstel Live.

    Daarnaast is er denk ik een groep die juist echt op de beste stemmen, naar mijn mening Nikki en Nathalie. Met hun heeft Nederland echt iets nieuws in huis (met Nathalie misschien iets meer zelfs). Geen slechte kopie van Trijntje, Anouk of Do, nee een compleet nieuwe artiest die er echt staat.

    Met Charlayne heb ik het wel helemaal gehad. Ze begint overdreven en arrogant te doen, en stijgt er ook niet meer bovenuit. Ik gok dat ze er nog wel uit gaat vliegen volgende week…

    Naar mijn mening het zo verlopen:

    5: Charlayne
    4: Nigel
    3: Neil
    2/1: Nikki/Nathalie

    Maar op deze manier zie ik misschien Neil ook nog wel in de finale komen…

    Ik vond de woorden van Pauline heel mooi, als ik op de kruk kom, ga ik liever meteen naar huis toe.

    Weet iemand trouwens het thema van volgende week?

      /   Reply  / 
  16. Nicole

    Thema van volgende week is Liefde….iets met Valentijn in ieder geval. Ookal weer een thema wat al vaker is gedaan…..GAAAAAAAAAP. Ik vind Charlene nu ook niet nieuw meer. Ze vind zichzelf ook echt goed want als je haar gezicht ziet als ze iets slechts zeggen of toen ze op de kruk kwam. Alsof ze dacht ik hoor hier niet.Wel mooi dat ze in tranen tegen Pauline zei je bent zo goed. Dat is ook zo en ik kan er nog steeds niet bij dat Neil er nog steeds inzit. NIKKI MOET WINNEN!!!!!

      /   Reply  / 
  17. Nicole

    En Nicky……Vanavond had Nigel er helemaal niet uit gemoeten. Neil of Charlene. Nigel was voor het eerst gewoon heel goed vanavond. Niet kijken naar de afgelopen weken maar naar de avond zelf. Nigel was een van de besten vanavond. En ik ben niet eens fan van die gast.

      /   Reply  / 
  18. Nikev

    Hey volgens mij zijn alle jongens hier jaloers op Neil. Jullie zouden mogen hopen dat je zo kon zingen. Maar misschien hebben jullie niet genoeg aandacht van meisjes. Ik geef toe dat Neil niet zo goed zingt als de anderen. Maar hij kan er niets aan doen dat hij telkens door gaat.

      /   Reply  / 
  19. Albert

    ik heb de leeftijd van Charlene opgezocht en ik schrok me rot: ze is nog maar 19!
    Als ik dat in ogenschouw neem, vind ik dat ze het heel goed gedaan heeft de eerste paar liveshows. Inderdaad gaat ze nu niet meer zo lekker maar dat komt ook omdat de rest nu enorm aan het groeien is. Nikki bezorgt me kippevel, waardoor ik elke zaterdag thuis blijf voor Idols. Pauline is ook zo iemand die met haar stem mensen kan ontroeren. Natalie iets minder, hoewel ze uitstekend performt. Dat kleine stemmetje irriteert enorm als ze praat.

      /   Reply  / 
  20. Dennis

    Nikev…waarom zouden jongens jaloers op hem zijn. Die gast zingt zo nassaal. Nog erger dan Jim. Sorry dat ik het zeg maar ik mag hopen dat ik juist NIET zoals hem kan zingen. Hij zingt gewoon niet goed genoeg. Er zijn kandidaten eruit gevlogen die veel en veel beter zijn. Zelfs Mirjam was beter qua stem.

    Trouwens : Leuke meid die Nikki….

      /   Reply  / 
  21. Albert

    Nikki zou een terechte winnares zijn.Kijk maar eens naar de interviews. Wendy helpt Martijn niet de show te dragen, Nikki wel!
    Ze kan dus niet alleen fantastisch zingen, maar heeft ook een charismatische persoonlijkheid!

      /   Reply  / 
  22. marco

    eerst reactie op ik denk juist wel dat er andre fans keken vandaag okay we zijn het allemaal eens dat neal eruit moest hoewel ik hem vandaag beter vond dan al zijn andere keren yep jullie hebben gelijk die gast jankt egt om elke scheet die gelaten wordt.
    charlene was de eerste 2 of 3 shows goed ook hier hebben jullie weer gelijk in ze heeft al sterrelures voordat ze een ster is ik vond charlene vandaag zelfs nog slechter dan neal.
    en hoe we het ook wennen of keren de finale bestaat uit 2 zangers in dit geval zangeressen
    nikkie en nathalie komen zowiezo in de finale en yep ik ben het eens met jou albert op het podium gaat nathalie helemaal los en als ze praat is het een zielig hoopje terwijl ze toen de voorrondes nog bezig waren ze helemaal uit der dak enz ging yep ik vind haar stemmetje ook ierritant en mocht zij wel verliezen van nikki kan ze altijd nog mee doen met disney films of in de smurfen als smurfin maar voorderest vind ik het een top wijf no doubt about it en als ik eerlijk mag zijn
    al een paar shows terug zei john al tegen nigel nigel kom wat losser heeft hij toen nog niet gedaan daarvoor had hij dus al eerder gestraft moeten worden ik weet dat veel van jullie hem nog wel kansen geven wil maar als je hem vergelijkt met met de dames weten jullie dat ik gelijk heb die bas is ook veel te lang doorgegaan had er ook al vrij in het begin uit gemoeten.

    en over gordon wrom zeikuh als een goeie zangeres eruit vliegt terwijl ik hem verandwoordelijk stel voor zowiezo 3 goeie mensen met goeie stem die niet eens de kans kregen van hem in de voorrondes.

    dus gordon niet zeikuh gedraag je als een noordeling hoewel. als ik mee zou doen (ik heb totaal geen stem) en gordon zou mij afzeikuh zou ik in de lifeshows ffies een boekje open doen over hem over (meneer gordon heukeroth zijn leven)dan heeft hij egt geen leven meer maar goed ik voorspel dat nikki de show gaat winnen en mensen pauline komt er wel als ze niet opgeeft kijk naar ridgy brown hij heeft niet de handoek in de ring gegooit ik vind zijn lied geen ruk aan maar meningen zijn verdeelt daarover en hij staat er nu wel dus complimenten voor hem (pauline zien we egt wel terug ergens op de radio of tv)

      /   Reply  / 
  23. judith

    ik vind dat nderland heel erg slecht gestemd had vanavond. ik vind het heel erg onterecht dat charlene en pauline naar de kruk gaan charlene moet meer lef tonen. dat overleeft ze zeker livescoh 8 en 9. ik vind dat neil het veld mag ruimen volgende week. zijn vertalking van doe dit doe dat kon zelfs mijn zusje van elf nog minder slaapverwekkend brengen. gordon kreeg zowat een amusumenten burn out

      /   Reply  / 
  24. judith

    ik vind trouwens dat nikki echt onzettend goed gepresteerd had dat verwacht je gewoon niet van iemand die nog nooit nederlands talig gezongen heeft. charlene moet volgende week echt door! ze heeft zo,n goede stem als zij eruit gaat zal ik dat nog veeel te vroeg vinden ze stak er de laatste drie weken niet bovenuit. maar ik denk dat ze het nog tot een goede derde plaatskan schoppen. moet neil eruit het idool van de pre pubertjes van tien/elf jaar

      /   Reply  / 
  25. andy

    Wat een oplichting bij RTL4. Stemmen via 3040 !!!! Neil stond op 58 % en vervolgens mag hij blijven. Die eikel had al 5 afleveringen geleden weggestuurd moeten worden. Zijn familie zal wel aandelen hebben bij RTL4.

      /   Reply  / 
  26. judith

    ja is dat echt zo gvd oplichterij. dus aleen voor neil kon je stemmen via 3040?

      /   Reply  / 
  27. sabine

    Belachelijk dat die Neil nog in het programma zit. Het zal wel voor de kijkcijfers zijn. Ik heb totaal geen vertrouwen in het stemsysteem.

      /   Reply  / 
  28. mart

    Hier was ik al bang voor dat pauline eruit gestemd zou worden( zie bericht voorspelling bij bericht nathalie).
    Erg jammer want voor mij is het belangrijk dat de beste zanger/zangeres doorgaat
    Beste was geweest als de 4 dames waren overgebleven.
    Da Neil doorgaat komt alleen doordat er van die idioten zijn die stomweg de stem niks uitmaakt.
    Neil was gister net met een imitatie van jim bezig BAH! wat een rot joch

      /   Reply  / 
  29. Peter

    Dit is te gek voor woorden. Pauline exit ! Zo blijkt wederom dat er veel mensen in Nederland zijn die helaas hun oordeel over het verkeerde vellen. Het gaat hier toch om de kwaliteit van de muziek en de uitstraling die een persoon overbrengt op het publiek maar toch niet over andere zaken !!
    Ik heb genoten van het muzikale talent die Pauline de afgelopen weken aan het publiek heeft getoond. Pauline zou zich absoluut kunnen meten met Anouk.
    Nou Pauline, wie weet zing je ooit eens samen met Anouk, want dat is denk ik een beetje de muziekstijl die jou het meest aanspreekt. Keep on rocking. Laat het er niet bij zitten en kom eens met een band naar Ahoy of zo.
    Het beoordelen van en de puntverdeling aan muzikale talenten moet wat mij betreft voor het grootste deel aan de VAKjury worden overgelaten en maar voor een klein deel aan het publiek.

      /   Reply  / 
  30. huzaar

    Alles gaat om geld , weten we allemaal,hoe meer sms jes hoe meer geld in het laadje, kwaliteit doet er tegenwoordig niet meer toe, de centen wel, en als ik Gordon en de rest van de jury was zou ik de volgende afleveringen gewoon wegblijven, het heeft toch geen zin om je kritiek te uiten, maar de actie van Gordon was goed!!!

      /   Reply  / 
  31. Andy

    wanneer je via 5656 je favouriet stemt ontvang je vervolgens een sms retour. Daarin staat ook dat je via 3040 kunt stemmen wie idols moet verlaten. Dat had ik dus gedaan en op Neil gestemd. Ik kreeg een sms terug dat de Neil op 58 % Nigel 18% en Natalie op 9 % stonden.
    Oplichterij dus………..

      /   Reply  / 
  32. Stefan

    Het smsje naar 3040 is alleen bedoelt als poll en heeft dus niks te maken met de uitslag.

      /   Reply  / 
  33. Andy

    Waarna je dus weer gaat stemmen op je favouriet wanneer die erbij staat. Oplichting dus……

      /   Reply  / 
  34. lita

    Voor mij stond vast dat Nikki en Pauline in de finale zouden staan.Ook ik was verbijsterd dat Pauline er uit ging.Neil heeft zijn eigen top nu wel bereikt en mag nu eindelijk naar huis.Voor pauline een opsteker,ooit ging Roger van Intwine voor tijdig weg en hij kwam verder dan menigeen in idols.Echt talent komt er toch wel ,hoor!
    Dat Gordon opstapt begrijp ik wel maar hij moet toch accepteren dat het progamma zo in elkaar zit.
    Pauline we zullen je missen

      /   Reply  / 
  35. Remko

    Als Neil er een soundmix van maakte dan is het wel een hele slechte. Vergelijk het met deze http://www.youtube.com/watch?v=eKy-qt60zsM of deze http://www.youtube.com/watch?v=5aTUd58ek6A uitvoering van Jim

    Dat Pauline moest vertrekken is jammer. Ze was een van mijn favo’s. Dat Pauline de finale niet ging halen is op zich niet vreemd. Ze is te oud om idool te zijn. Daar kunnen we van vinden wat we willen maar zo is het nu eenmaal. Ze is niet het type idool wat een Neil of Nigel of Nikki en ook nog wel een beetje Nathalie wel kan zijn. Ze zoeken naar het idool en niet naar de beste zanger of zangeres.

      /   Reply  / 
  36. Paul

    Volgens mij wordt de uitslag gemanipuleerd door de redactie van het programma. Anders waren de jongens al eerder weggeweest en dat is voor de kijkcijfers minder interessant…
    Ik kijk niet meer !!

      /   Reply  / 
  37. justin

    IK KIJK OOK NIET MEER.. IK VINDT HET GOED ZO.. DE GOEIE GAAN ALLEEN ERUIT !!!!

      /   Reply  / 
  38. Gukde

    Ik ben het niet eens met het stemgedrag van “Nederland” zoals zo velen hier. Maar ik kan er niets van zeggen, want ik heb niet gestemd. En ik vraag me af hoeveel mensen hier ook niet gestemd hebben.

      /   Reply  / 
  39. Aniek

    Actie van Gordon was volgens mij van te voren bedacht, omdat de jury doorheeft dat het niet helpt om Neil keer op keer af te kraken, dat roept alleen sympathiestemmen op.

    Verder.. het gaat nu eenmaal om de stemmen. Neil gaat er vanzelf wel een keer uit, want alle fans van een bepaalde kandidaat die er vóór hem uit is gegaan, stappen over naar een andere kandidaat, die niet Neil is.

    Komt dus allemaal wel goed.

      /   Reply  / 
  40. Angi

    hoeveel heeft die vader van Neil betaald dat zijn zoon erin mag blijven zitten? Het is een drama…

      /   Reply  / 
  41. Rick

    Wat een drukte hier ineens zeg! Wat een ophef om niets… Natuurlijk had Neil moeten vertrekken, hij was weer de zwakste schakel gisteravond en natuurlijk dacht iedereen dat Pauline 4e ging worden, maar ik heb hier nog nooit iemand horen roepen dat ze Idols moest winnen, dus of ze nu 4e of 6e wordt, maakt dan ook niet zoveel uit..
    Neil zal volgende week toch het veld moeten ruimen en als Nigel volgende week weer iets minder zingt kan hij binnenkort ook vertrekken.
    Wat het publiek wil is me inmiddels wel duidelijk: een finale tussen Nikki en Nathalie. En dat zou een hele mooie en spannende strijd kunnen worden! Opnieuw was Nikki deze week de beste, en dat is ze de afgelopen 3 weken al geweest. De 3 weken daarvoor was Nathalie overduidelijk de beste, dus overall gezien hebben zij tot nu toe het beste gepresteerd in deze reeks.
    Charlene gaf gisteravond voor de 2e achtereenvolgende week een matig optreden en heeft blijkbaar niet genoeg fans die haar deze missers zullen vergeven.. Toch hoop ik dat ze met haar prachtige stemgeluid een verdiende 3e plaats krijgt, want ze blijft een fantastische zangeres.
    Die truc met de krukken zag ik al van mijlenver aankomen.. Wel erg dom trouwens om dat dit seizoen weer te doen, terwijl bij Idols 3 ook al rond dit tijdstip (bij de laatste 5) werd gedaan!
    Volgende exit: Neil.

    @Nikev: Jongens jaloers op Neil? Waarop als ik vragen mag? Op het feit dat hij zich week na week voor schut door te gaan janken als een klein kind? Op zijn verschrikkelijk nasale stemgeluid waarmee hij geen enkele emotie weet over te brengen? Op zijn verschrikkelijke optreden van gisteravond dat nog verschrikkelijker was dan het verschrikkelijke origineel van Jim? Op zijn irritante pusherige vader die in het publiek zit te joelen als een geestelijk gehandicapte?
    En kom nu niet aanzetten met het antwoord dat het zo’n mooie jongen is, want ik heb werkelijk nog geen vrouw gesproken die warm wordt van Neil.. Lelijk is hij niet, maar een misterverkiezing zou hij ook niet winnen.

      /   Reply  / 
  42. Rick

    Wat een drukte hier ineens zeg! Wat een ophef om niets… Natuurlijk had Neil moeten vertrekken, hij was weer de zwakste schakel gisteravond en natuurlijk dacht iedereen dat Pauline 4e ging worden, maar ik heb hier nog nooit iemand horen roepen dat ze Idols moest winnen, dus of ze nu 4e of 6e wordt, maakt dan ook niet zoveel uit..
    Neil zal volgende week toch het veld moeten ruimen en als Nigel volgende week weer iets minder zingt kan hij binnenkort ook vertrekken.
    Wat het publiek wil is me inmiddels wel duidelijk: een finale tussen Nikki en Nathalie. En dat zou een hele mooie en spannende strijd kunnen worden! Opnieuw was Nikki deze week de beste, en dat is ze de afgelopen 3 weken al geweest. De 3 weken daarvoor was Nathalie overduidelijk de beste, dus overall gezien hebben zij tot nu toe het beste gepresteerd in deze reeks.
    Charlene gaf gisteravond voor de 2e achtereenvolgende week een matig optreden en heeft blijkbaar niet genoeg fans die haar deze missers zullen vergeven.. Toch hoop ik dat ze met haar prachtige stemgeluid een verdiende 3e plaats krijgt, want ze blijft een fantastische zangeres.
    Die truc met de krukken zag ik al van mijlenver aankomen.. Wel erg dom trouwens om dat dit seizoen weer te doen, terwijl bij Idols 3 ook al rond dit tijdstip (bij de laatste 5) werd gedaan!
    Volgende exit: Neil.

    @Nikev: Jongens jaloers op Neil? Waarop als ik vragen mag? Op het feit dat hij zich week na week voor schut door te gaan janken als een klein kind? Op zijn verschrikkelijk nasale stemgeluid waarmee hij geen enkele emotie weet over te brengen? Op zijn verschrikkelijke optreden van gisteravond dat nog verschrikkelijker was dan het verschrikkelijke origineel van Jim? Op zijn irritante pusherige vader die in het publiek zit te joelen als een geestelijk gehandicapte?
    En kom nu niet aanzetten met het antwoord dat het zo’n mooie jongen is, want ik heb werkelijk nog geen vrouw gesproken die warm wordt van Neil.. Lelijk is hij niet, maar een misterverkiezing zou hij ook niet winnen. Die vader moet haast wel aandelen bij RTL hebben om zijn zoon in de race te houden..

      /   Reply  / 
  43. bart

    dat mensen nog steeds complotten en trucjes zoeken om het al jaren gebruikelijke stem gedrag van de nederlandse kijker te verklaren. bij al dit soort programma’s zie je dat bepaalde jongens nog een tijdje meekomen terwijl ze dat niet echt verdienen. daar is echt geen beïnvloeding of corruptie voor nodig. een bepaalde groep actieve stemmers doet dat gewoon en dat levert dit op. als je dat niet kan accepteren moet je gewoon niet naar het programma kijken.

    ik vond gordons actie opzich best leuk, maar ook hij kende de regels aan het begin. de jury heeft gewoon niks meer in te brengen naar de voorrondes, dat moet je accepteren of niet mee doen. natuurlijk kun je dat anders willen zien, maar dat is iets voor de volgende keer.

      /   Reply  / 
  44. flipje

    he peutra,dan kijk je toch lekker niet. of neem wat kalmerends. en trouwens je hebt wel gelijk die vader roept idd gevoelens op waar ik op een vrije tv avond niet op zit te wachten. Dus …… ik zap dan even snel .
    goeie tip.
    Dag lieve peutra het beuste!

      /   Reply  / 
  45. judith

    dus die man betaald dat z,n zoon derin mag blijven boe boe!!!! neil moet vertrtekken echt. ik snap toch echt totaaal niet waarom hij meer stemmen kreeg als charlene. nu heb ik ecgt een klacht

      /   Reply  / 
  46. Bart

    Echt een schande dit!!!

      /   Reply  / 
  47. Susan

    Het is gewoon erg dat Pauline eruit moest :| . Ze is wel ver gekomen maar ze was toch mijn favoriet! Wat maakt leeftijd nou uit.. zo bejaard is ze ook weer niet. En ik koop geen cd van neil want hij kan gewoon niet zingen. Pauline moest echt door!

    http://www.paulinefan.hyves.nl

      /   Reply  / 
  48. daphne

    hoop dat vanavond neil of charlene eruit gaan ik zie nathalie, nigel en nikki in de finale komen en terecht t zijn toppers

      /   Reply  / 
  49. Brenda

    Nigel in de finale??? Sorry hoor. hij was goed vorige week maar sla niet door he. Nigel is niks vergeleken met Nikki en Nathalie. Zelfs Charlene staat mijlenver boven hem maar goed die begint me toch een partij saai te worden op dat podium. Nikki en Nathalie vernieuwen steeds en houden je aandacht vast. Nikki moet winnen want ze heeft gewoon de beste stem en weet hoe ze de emotie over moet brengen.

      /   Reply  / 
  50. Matthijs

    ik vond het optreden van Nathalie tegen alle verwachtingen in (qua uitspraak) juist wel goed. ik heb voor het eerst bij dit liedje alle woorden verstaan. Als Ruth Jacot het zingt versta ik er nix van.
    en Paulien moest er een keer uit… maargoed, hopelijk Jim uhm… Neil vanavond.

      /   Reply  / 
  51. judith

    sorry hoor maar charlene heeft het al zo moeilijk ga zo lekkerdoor. dit kan zo niet.neil moet er echt uit vanavond. ik heb er ecgt genoeg van. ik mag er niet eens meer naar kijken omdat ik er zo overstuur van word

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>