Knallen met derde reeks Boer Zoekt Vrouw


Het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Je zou bijna zeggen dat het haast wel moet tegenvallen na een spetterend tweede seizoen waar opnieuw 2 miljoen+ mensen naar keken. En toch zegt mijn onderbuikgevoel dat seizoen 3 nog meer gaat knallen dan de twee vorige series.

Zoals bekend zit er dit keer een vrouw tussen de boeren. Wanneer zij voldoende brieven heeft gekregen, volgt de camera haar liefdesleven de komende tijd. Het moet raar lopen, wil dat niet het geval zijn.

Eén boer heeft zich inmiddels teruggetrokken uit de datingshow. Hij werd onlangs verrast door een kijker voor zijn deur, die helemaal verliefd was geworden door de oproep van september. Buiten de KRO om zocht ze contact en inmiddels hebben zij een hartstochtelijke relatie. Wel jammer voor alle andere briefschrijvers.

En de rest van de boeren? Vanavond maar kijken.

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO (Nederland 1)

Zie ook:
- Romatiek tussen het hooi
- De kroon op Boer Zoekt Vrouw
- Boer Zoekt Vrouw en Boerin Zoekt Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>