KRO komt met seks-programma

Het nieuwe KRO-talent Sofie van der Enk krijgt meteen een pittig programma toebedeeld: Ouders hebben geen Seks, in het buitenland bekend als Sex with Mum and Dad. Hierin wordt seksualiteit bespreekbaar gemaakt binnen het gezin, samen met seksuologe Maria Schopman (Lieve Maria).

Relaties, seks en intimiteit worden uitgebreid besproken. Het uitgangspunt van het achtdelige programma is dat wanneer je met je ouders over seks kunt praten, je daarna alles met elkaar kunt bespreken en de onderlinge communicatie zichtbaar verbetert. Het programma laat zien hoe alle betrokkenen werken aan het herstel en de verbetering van de onderlinge communicatie of beter nog: het oplossen van het probleem.

Het is al een tijdje bekend dat de KRO aan dit programma werkt. Ouders hebben geen Seks wordt vanaf 13 september uitgezonden op de zondagavond van Nederland 3.

Zie ook:
- Jakhals Sofie naar KRO
- Seks met je Ouders
- KRO komt met Seks met je Ouders

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “KRO komt met seks-programma

  1. Pingback: Nicolette en Zarayda nieuwe hosts Spuiten & Slikken | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>