KRO met Britse Spoorloos: Long Lost Family

Schermafbeelding 2013-07-24 om 22.01.29In Nederland is het al meer dan twee decennia een bekend programma: Spoorloos. Maar het format wordt pas sinds enkele jaren verhandeld onder de naam Find My Family. Inmiddels is Spoorloos in heel wat landen op de buis gekomen en de KRO begint vanavond aan de Britse afleveringen. Op Nederland 1 is Long Lost Family te zien, waarvan de afgelopen dagen al een hysterische promo was te zien op de zender.

Het programma kent twee presentatoren (Devina McCall en Nicky Campbell) die allebei eerder furore maakten bij andere prestigieuze programma’s. De KRO zal vooralsnog zes afleveringen van Long Lost Family uitzenden.

In de eerste uitzending van deze reeks is Jennifer Wilson de hoofdgast. Zij zoekt haar tweelingzus. Jennifer en haar zus werden beide direct na geboorte afgestaan ter adoptie. Ze werden niet alleen gescheiden van hun moeder, maar ook van elkaar. Jennifer groeide op in de wetenschap dat ze de helft is van een tweeling. Haar zus blijkt dit nooit te hebben geweten.

Sinds de zussen met elkaar herenigd zijn, zien ze elkaar wekelijks. Veel moeite hoeven ze daarvoor niet te doen: de afstand tussen hun woningen bleek minder dan 5 kilometer….

Long Lost Family, 22.10 uur, KRO (NL1)

Zie ook:
- Britse zender ITV1 met eigen versie Spoorloos
- Korenslag, De Zingende Zaak, Het Familiediner en Spoorloos hits in buitenland

1 Reacties // Reageer

One thought on “KRO met Britse Spoorloos: Long Lost Family

  1. Piet

    Ehm, het programma heet Long Lost Family…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>