Kamphues krijgt frisse blik van Rapport voor mijn Ouders

rob kamphuesOp Nederland 1 begint vanavond het tweede seizoen van Rapport voor mijn Ouders, waarin niet de kinderen, maar de ouders een rapport krijgen. Door het invullen van de rapporten komen gevoelige zaken naar boven die anders onbespreekbaar lijken. Presentator Rob Kamphues: “Er zitten weer behoorlijk wat indrukwekkende verhalen tussen. Ik blijf het bijzonder vinden als kinderen zo openhartig bij mij zijn en hun verhaal met mij willen delen.”

Hij vervolgt: “Werken met kinderen heeft iets fascinerends. Ik kan enorm met ze lachen en hun onbevangenheid en nog open kijk op de wereld geeft mij ook weer een frisse blik. In tegenstelling tot vorig jaar zitten nu, naast de ouders, ook de kinderen in de studio. Het gesprek tussen ouder en kind komt in de studio dus al op gang.”

Rob spreekt een meisje die graag meer tijd met haar moeder wil doorbrengen maar wat keer op keer niet lukt vanwege haar drukke baan. Ook hoort hij een indrukwekkend verhaal van een jongen die tijdens een vakantie met zijn ouders in Zuid-Afrika overvallen werd door een brand en sindsdien heftige nachtmerries heeft. Hij vertelt Rob op welke manier hij, samen met zijn ouders, de nachtmerries de baas probeert te zijn en ervoor zorgt positief te blijven.

Rapport voor mijn Ouders, 20.20 uur, KRO (NL1)

Zie ook:
- Rob vindt Rapport voor mijn Ouders verfrissend
- KRO-show Rapport voor mijn Ouders de grens over

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kamphues krijgt frisse blik van Rapport voor mijn Ouders

  1. Tineke

    Prachtig de jaarlijkse kaarten van overleden moeder Ineke aan haar dochter….ontroerend!!!

      /   Reply  / 
  2. An

    Prachtige uitzending

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>