Kick-off Boer Zoekt Vrouw: Lesbienne, 65-plusser en hunk

Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven
Later deze winter is het achtste seizoen Boer Zoekt Vrouw te zien, vanavond is de kick-off. Yvon Jaspers heeft weer tien vrijgezelle boeren gevonden die wel een gokje willen wagen in de liefde. Onder hen een lesbische boerin, een 65-plusser en een boer zo aantrekkelijk, dat de redactrices van het programma al in katzwijm vielen.

“Meedoen aan Boer Zoekt Vrouw heeft een extreem hoge kans van slagen. Bijna alle boeren vinden de liefde. Is het niet in het programma, dan toch wel snel daarna”, vertelt Yvon in het AD. “In dit seizoen komt een 65-jarige boer voorbij. Een vreselijk leuke kerel. Het is best gedurfd dat hij op hoge leeftijd deze stap nog zet.”

Ze vertelt aan Spits. “Maar ik wil ook de jongere dames aanraden te kijken, want er zitten nu toch boeren bij… Ik heb eigenlijk maar één tip en dat is: schrijf.”

En de vrouwen die niet op het erf van hun droomboer belanden? “Natuurlijk wil je die ene boer, maar ook de vrouwen die niet dé vrouw worden, maar bijvoorbeeld op de logeerweek rondhuppelen, zijn vaak aan het eind van de serie toch aan de man. Is het niet met de boer, dan is het wel met een andere man.”

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO (NPO1)

Zie ook:
- Lesbische boerin in Boer Zoekt Vrouw
- Volkswagen-busje Yvon Jaspers heeft het begeven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>