Zus: Boer Tom zoekt nu vastigheid

Fotograaf: Hans-Peter van VelthovenEr is heel wat te doen over boer Tom, de knappe bollenteler die zich zondag aan het Nederlands publiek heeft voorgesteld in Boer Zoekt Vrouw. De agrariër is zo’n knappe verschijning dat men zich afvraagt, waarom hij een datingprogramma nodig heeft om aan de vrouw te komen. Maar zijn schoonzus Debbie verschaft duidelijkheid: “Hij wil geen vriendinnetje meer voor even.”

Ze vertelt aan De Telegraaf: “Tom is grappig, spontaan, sportief. Maar hij heeft het gewoon nog niet gevonden. Hij heeft wel vriendinnetjes gehad hoor, maar eigenlijk al jaren niets vasts. Misschien komt dat doordat hij kritisch is. Tom vindt uiterlijk belangrijk, maar wil ook over zijn bedrijf kunnen praten.”

Zijn deelname heeft hij tot zondag geheim gehouden. Debbie: “Pas toen heeft hij verteld dat hij meedoet aan Boer zoekt vrouw. Hij had een grote beamer geregeld waarop we met zijn allen de aftrap van het programma hebben bekeken.”

Debbie vertelt: “Hij werkt hard, daar moet je als vrouw wel tegen kunnen. Daarbij sport hij veel, hij voetbalt en tennist. En hij houdt ervan om tijd door te brengen met zijn vrienden. Alleen een leuke meid, die mist hij nog.”

Yvon Jaspers voorspelt een recordaantal brieven voor de 32-jarige Westfriese boer.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Kick-off Boer Zoekt Vrouw massaal bekeken
- Kick-off Boer Zoekt Vrouw: Lesbienne, 65-plusser en hunk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>