Benelux’ Next Topmodel: Jury kotst Tessa nu ook uit

Het is gedaan met Tessa. Nadat iedereen in het huis haar al uitkotste (89% van de meisjes vindt Tessa te dik) is ook de jury klaar met de schreeuwlelijk. In de eliminatie werd ze samen met Melanie naar huis gestuurd, die nota bene een fotoshoot met haar eigen vriendje mocht doen. Zal de rust nu wederkeren in de topmodel mansion? Vast niet.

Tessa dus, eigenlijk vanaf de eerste minuut al een onhoudbaar en irritant meisje. De bitch fight concentreerde zich vooral op Tessa en Lianne, maar vanavond breidde het zich uit naar de andere meisjes. Bij de sportoefening gaf Tessa wel erg makkelijk op waardoor de andere meisjes telkens 10 seconden langer een workout moesten volbrengen. “Moet je vooral tegen mij gaan lopen roepen dat ik door moet zetten, dat werkt dus niet. Dat zouden ze zo langzamerhand wel mogen weten.”

Vervolgens een oefening op de rode loper, waar vrijwel alle meisjes vrijwillig en gratis met een Luikse wafel poseren. Alleen Denise had door dat het hier om een beproeving ging en zij verdiende daarmee vrijstelling bij de eliminatie.

Aan Victoria Koblenko de schone taak om de meisjes te interviewen. En dan over elkaar. De pittige uitspraken volgden moeiteloos, de verrassing was dan ook groot om die terug te lezen in een fictief roddelblad. Waar 89% van de meisjes dus aangeeft dat Tessa te dik is. Tessa was furieus en wilde weten wie dat dan gezegd hadden. Een simpele rekensom leert dat bij 9 meisjes een score van 89% uitkomt op 8 beweringen. Aangezien Tessa zichzelf niet te dik heeft bevonden in het interview, lijkt mij dat een duidelijke zaak…

Afijn, de fotoshoot was een beautyshot voor een luchtje. Melanie mocht als laatste aantreden en niet zonder reden; het andere model was namelijk haar vriendje. Ze wist zich op de shoot geen houding te geven en leverde een matige foto af. Dat betekende een enkele huiswaarts.

Nog zeven meisjes zijn in de strijd. Het reisje naar een exotische lokatie nadert snel, maar wie mogen hier niet mee naar toe???

Zie ook:
- Familiekiekje wordt Sarah fataal in Benelux’ Next Topmodel
- Doutzen Kroes vanavond in Benelux’ Next Topmodel
- Heftige makeovers in tweede aflevering Benelux’ Next Topmodel
- Benelux’ Next Topmodel begonnen: nu al hekel aan Tessa
- Dit zijn de meisjes van Benelux’ Next Topmodel 2009
- Doutzen Kroes en Janice Dickinson in Benelux’ Next Topmodel
- Janice Dickinson via achterdeur in Benelux’ Next Topmodel

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Benelux’ Next Topmodel: Jury kotst Tessa nu ook uit

  1. vinn

    Eindelijk nu nog exit voor: Maxime en Christine en dan zijn de 5 toppers over. ook die met dat milimeter kapsel is 3 x niks
    Lianne wint denk/hoop ik.
    Lianne en Denise zijn echt het Maj-britt en Jennifer gevoel. Wat is het toch een vermakelijk progamma

      /   Reply  / 
  2. Dion

    Nu Tessa eruit is, is het hele programma waardeloos. Lianne verliest hopelijk, bah, die is helemaal weg van zichzelf en lelijk van binnen.
    Ze staat ook niet mooi op foto’s.
    Tessa was het meest fotogeniek van iedereen en gewicht verliezen kan makkelijk in een aantal weken. Leer dat meisje dan om zich een beetje te beheersen, ze is 16!!! Lianne is al oud en gedraagt zich als een verwaande kleuter. Denise heeft geen figuur voor een fotomodel en is een meeloper. Dat meisje dat met het varken moest poseren lijkt schattig maar die had beter de laatste aflevering naar huis kunnen gaan, die wordt natuurijk weggeblazen door de media. Oh ja, Lianne en Denise die stonden te lachen bij de fotoshoot van Tessa, bah wat een zielige figuren.

      /   Reply  / 
    1. Erik

      IK BEN HET HELEMAAL MET JE EENS, lianne is echt een vuil wijf. en tessa had gewoon moeten winnen, zij is ten minste niet zo fake als de rest

        /   Reply  / 
  3. Stefanie

    Ik hoop dat Lianne er zowiezo uitgaat. Vanaf de eerste aflevering is die aan het stoken. Wat een houding, daar zal niemand in mode-land van gecharmeerd zijn (hoop ik). Tessa was erg maar Lianne is achterbaks en dan een beetje naast iemand anders’ fotoshoot gaan staan roddelen en zeggen hoe slecht iemand het doet….How low can you go? Dat wijf is zelf geen haar beter dan iedereen die ze af loopt te kraken.
    Wat hebben ze rare meiden uitgekozen voor deze serie, vind er eigenlijk geeneen echt ‘topmodel-waardig’. Het lijkt eerder op een nieuwe versie van Big Brother of de Gouden Kooi met al die toestanden in dat huis.

      /   Reply  / 
  4. antitessaenlianne

    ben blij dat tessa er uit licht nu nog die BITCH LIANNE

      /   Reply  / 
  5. PINHEAD

    Ruim 700.000 kijkers!

      /   Reply  / 
  6. miranda

    jammer hoor melanie eruit mooie meisje, tessa maakte het programma wel en goede foto’s . Tja 1 slechte foto en je ligt eruit, terijl vorige week met varken met belgisch ding ook slecht was maar dan mag je wel door. De belgen vind ik niks maar ja is al belist belgen worden de winnaars!!

      /   Reply  / 
  7. annemieke

    ik vind het jammer dat tessa weg is, ondanks haar veel te grote mond (denk dat ze gewoon erg onzeker was, wat ik kan begrijpen als je pas 16 bent, hoewel dat niet had gehoeven watn zij stond het mooiste op de foto’s).

    Ik snap wel als je zo jong bent en iedereen valt je aan dat je terug gaat schreeuwen, het is niet echt netjes en gepast maar goed. Jammer dat ze weg is. ze komt er nog wel. Ik heb haar afscheidsinterview gezien op de site van next topmodel en leuk dat ze nu hele goede vrienden is met Adinda.

      /   Reply  / 
  8. Audrey

    Ik vind het echt jammer dat Tessa er uit is ! oke ze was soms wel echt grof enzo maar toch was ze de mooiste ! en ze is tenminste nie zo schijnheilig als die lelijke Lianne & Denise.Tessa zei het tenminste nog recht in hun gezicht ! & over Justine hadden ze groot gelijk dat het varken mooier is dan haar ,iedereen denk ik.Ik vind Justine echt de lelijkste ze heeft zo rare kop
    ps: Tessa is echt totaal niet dik ! en trouwen vind ik het het belangerijker dat je een mooi hoofd hebt dan nen TE mager lijf

      /   Reply  / 
  9. Nienke

    tss, nu tessa weg is
    kijk ik het niet meer,
    niets meer aan zonder haar.

      /   Reply  / 
  10. rolo

    tessa was toch die onbeschofte volksbuurter? Ach nu kan ze zich weer lekker gaan richten op het halen van haar vmbo diploma.

      /   Reply  / 
  11. Anouk

    Tessa is een verwaande bitch. zo deed ik toen ik 14 was! ben blij dat ze eruit is!

      /   Reply  / 
  12. Wendy

    Toch was Tessa 10x beter als Lianne. Je bent wel heel zielig als je een 16 jarige meid gaat uitlachen tijdens een shoot. Daarbij Tessa was veel fotogenieker als Lianne. Ookal had tessa mischien een grote bek en zei ze veel onzin . Maar 1 ding ze zei het wel recht in je gezicht respect!

      /   Reply  / 
  13. Arnhemmer

    Tessáá ! Lekker wijffie, je bent zo’n toffe meid altijd!
    Snap niet waarom mensen je zo afkatten :(
    Nu zit je weer in Echte meisjes op zoek naar zichzelf, leuk, serieus! :)
    Hoop je snel weer tegen te komen als je gaat stappen in Arnhem!

    Dikke zoennnn
    Jeweetwelwie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>