Nieuwe gezichten in jury Holland’s Next Topmodel

De opnames voor Holland’s Next Topmodel zijn begonnen en dus wordt nu ook naar buiten gebracht welke gezichten zich aan het programma hebben verbonden. Anouk Smulders is zoals bekend de nieuwe presentatrice, zij zal ook in de jury zitting nemen. Daar wordt ze bijgestaan door Sabine Geurten (hoofdredacteur Glamour) en modefotograaf Sharon Mor Yosef. Daarnaast zal er elke aflevering een internationaal bekend gastjurylid zijn. Fred van Leer is wederom aan Next Topmodel verbonden als coach.

RTL 5 brengt Holland’s Next Topmodel dit najaar terug op tv, nadat de formule dan bijna twee jaar is weggeweest.

Zie ook:
- RTL 5 geeft makeover aan Holland’s Next Topmodel
- Anouk Smulders in beeld voor Holland’s Next Topmodel
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedragGeen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>