Tweeling gescheiden in Holland’s Next Topmodel

Aaaah, wat jammer, Loïs mag niet mee naar Zuid-Afrika voor Holland's Next Topmodel. Het model wordt verweten te veel eenzijdige poses en uitdrukkingen te hebben. Of zoals Mart Visser vanavond zei: "Je hebt een beetje een doodse uitdrukking en dat is niet zo gezellig om naar te kijken." Kim, die haar eigen maten niet wist, ontsnapte aan de eliminatie. Nog vijf meisjes zijn in de race voor de titel van Holland's Next Topmodel.

Holland's Next Topmodel II is ook de serie met de mindfuck. De meisjes worden constant op het verkeerde been gezet, om te kijken hoe ze onder druk presteren. Zo werden halverwege de uitzending drie meisjes naar de eliminatiekamer gestuurd. Heel het huis dacht dat er al afscheid genomen zou worden, in werkelijkheid mochten de drie een avondje uit met drie smakelijke mannelijke modellen.

Bonus of niet?
Een bonusje? Misschien, maar eigenlijk niet. Want na dat avondje doorzakken lag er bij thuiskomst zo'n schattig Yfke Briefke. Inhoud: volgende dag fotoshoot, vertrek om 8.15 uur. Tot overmaat van ramp ook nob een beautyshot, wat zoveel wil zeggen als close-up van het gezicht. Elke vorm van moeheid zal de camera uitvergroten.

Nog een mindfuck: alle zes de meisjes kregen een ticket naar Zuid-Afrika. Bodil, Kim, River, Loïs, Christa en Sabrina door het dolle heen. Allemaal al bepakt en bezakt in de limo, blijkt er nog een eliminatieronde in te zitten. De kijker zag dat van mijlenver aankomen, de meisjes waren geschokt. "Ik vond het echt een Ka U Tee streek, ik vond het echt niet leuk", aldus Kim.

Bodil
Bij het juryberaad kreeg de gedoodverfde winnares Bodil de wind van voren. "Mart Visser vindt jou geen allround-model. Weet je wat hij daarmee bedoelt?" Om Bodil vervolgens fijntjes op haar Hollandse maatje 38 te wijzen, terwijl de internationale markt kleiner eist. En over de fotoshoot. "Het ging zo goed, maar ik vind dit een tegenvallende foto, een beetje leeg", aldus jurylid Carli Hermès.

Bodil had het toch al niet makkelijk, want rivale Sabrina deed er alles aan om haar in de weg te zitten. Door alle aandacht op te eisen bij een casting en door een roddel het huis in te brengen over vermeende uitspraken van Bodil. Yfke over Sabrina's gedrag: "Zorg dat je niet over lijken gaat."

Tearjerker
Bodil overleefde wel. Als extra tearjerker hadden de programmamakers namelijk een brute scheiding in gedachten van de tweeling Loïs en River. Aangezien beide modellen elkaar niet veel ontlopen in kwaliteiten, was het om het even. Of de jury er om heeft getost, is onbekend. Feit is dat weer terug naar mams is, terwijl de andere tweelinghelft in het vliegtuig naar Kaapstad zit. Holland's Next Topmodel II, bruter en gemener dan voorheen.

Vul ook de poll in en voorspel de winnaar.

Zie ook:
- Poll: wie wint Holland's Next Topmodel II?
- Sandra trillend op haar benen uit Holland's Next Topmodel
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Tweeling gescheiden in Holland’s Next Topmodel

  1. shrrii

    Egt jmmr.. En dii Sus helemaal huilen egt sneu.. :(

      /   Reply  / 
  2. Frozzy

    Van mij hadden ze fijn Sabrina naar huis mogen sturen. Hopelijk volgende week!

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Ik heb het idee dat ze dit seizoen vooral voor de kijkcijfers gaan.. Sabrina presteert al weken slecht en blijft erin omdat ze iedereen het leven zuur maakt, de tweeling werd bewust pas nu gescheiden omdat dat extra zielig en sneu zou zijn als ze nog heel hardhandig uit elkaar werden gerukt. Christa doet nog voor spek en bonen mee, omdat haar foto’s en loopje steeds beneden de maat zijn (afgezien van haar prachtige foto deze week) en ze bovendien dit jaar niet zo dom zullen zijn om weer te kiezen voor een blondmetblauweogenmeisje.. Bodil is de gedoodverfde winnares ondanks haar slechte foto deze week en haar maatje 38 heeft ze een goed karakter, mooi gezicht en klassieke schoonheid. Bodil is bovendien opvallend, maar zeker niet te opvallend zoals Kim. Zij weet haar eigen maten niet eens en is toch een tikkeltje ordinair. Ook zij zal het programma niet winnen. Ik hoop op River voor een tweede plaats; een mooi meisje met goede foto’s en een lief karakter! Bovendien heeft ze voor mij een beetje de look van een bang hertje, wat haar juist zo onschuldig en sexy maakt.
    Dus als Bodil een paar kilootjes weggeeft aan River wordt het een terechte finale tussen deze 2 brunettes!

      /   Reply  / 
  4. Judy

    De foto van River was zeker beter dan die van Loïs, dus terecht dat Loïs geëlimineerd werd.

      /   Reply  / 
  5. Ja

    ick vind river en l0oisz myn groote v0or beeld jullie syn vet c0ol en ick mo0est echt huillee t0en l0oisz weg m0oest so jammuur! en niett leuk v0or riverr!

      /   Reply  / 
  6. ...my name is

    heej ben ik met je ens

      /   Reply  / 
  7. ...

    echt zielig voor river was het
    ik vind het stom dat je een tweeling gaat scheiden hun zijn echt facking cool
    wedde dat ze het gaan maken later

      /   Reply  / 
  8. Un brabants model

    Ik vond Loïs en River het best echt super stom dat ze eruit zijn… Ze zijn zoow mooi omda ze heel naturel zijn… zonder vreemde dingen…

    Later gaan ze het echt maken!!!!!

      /   Reply  / 
  9. saskia

    heei,
    ik houw mijn werkstuk oer modellen heeft uw daar wat informatie voor dat zouw ik graag willen hebben wilt uw dat dan naar mijn email adres sturen alvast bedankt saskia

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>