HNTM: Niet het moment voor Claudia, finaleploeg tekent zich af

"Trek jij het wel, verg je niet te veel van jezelf?", vraagt jurylid Rosalie van Breemen zich hardop af in het bijzijn van Claudia. Het model-in-spe is net genezen verklaard van een tumor en is nu vastberaden Holland's Next Topmodel te worden. Maar haar lijf is niet zo sterk als haar geest. Bij fotoshoots krijgt ze gekke vlekken en ze heeft meer achterstand. "Ik wil dit nu", zegt Claudia (ook hardcore deejay) vastberaden. "Ik denk dat het nu niet het moment is voor jou", beslist Daphne Deckers. En dus is het exit Claudia. De kopploeg tekent zich ondertussen af.

Want wie zien we over vier weken in de finale van Holland's Next Topmodel? De voorspelling van Zappen: Maj-Britt, Jennifer en Yvette. Goede vierde wordt Victoria. De rest vindt haar onuitstaanbaar en dat gevoel is geheel wederzijds. "Maar ik zit hier niet om vriendinnen te maken, maar om te winnen", zegt ze telkens resoluut. En in gesprek met het thuisfront (in het Russisch): "Ik heb hier een hekel aan iedereen, het zijn complete idioten en domkoppen."

Maj-Britt en Jennifer kunnen het verder prima met elkaar vinden. De twee zien het talent in elkaar en trekken veel samen op. De jury vindt Maj-Britt (links) iets te commercieel en ziet nog geen high fashion-model in de kandidate, die al heel wat airmiles gebruikte voor een modellenbestaan. Nu leert het verleden dat die commerciële modellen uiteindelijk het verst komen, kijk naar Sylvia Geersen (HNTM #1) en Kim Feenstra (HNTM #2). Dus dat is geen bezwaar. Yvette (midden) presteert net als Jennifer (rechts) constant, maar beide meisjes mogen nog wel iets meer van zichzelf laten zien.

Op het strafbankje: huilebalk Patricia en de chagrijnige Ananda (die overigens wel vlamt op de momenten dat het er om spant). Annika is van dat strafbankje afgekomen deze week met een goede foto, maar bij haar mede-modellen is kwaad bloed gezet. Annika kletst te veel, ze zeurt te veel en ze voert te weinig uit. Hilariteit alom als ze bij de catwalkles er niets van bakt, op hoge naaldhakken.

Want ja, in het Top Model Mansion is het alles behalve koek en ei. Er wordt stiekem gerookt, wat resulteert in sancties. "Ik ben er nu zeker voor om Victoria tien keer door de stront te halen", zegt Ananda over de Russische die opbiechtte een sigaretje te hebben gerookt. Maj-Britt en Jennifer zijn het zat de schoonmaakmiepjes te zijn en stellen een rooster op. De grootste luilakken krijgen de smerigste klusjes. Dat valt in slechte aarde bij Annika, die Maj-Britt maar een uit de hoogte vallend prinsesje vindt.

Ondertussen vrezen de meisjes Victoria. Het meisje valt met haar eigenzinnige gedrag volledig buiten de groep en haar vierkanten gezicht lijkt haar niet verder te helpen. Toch schuilt er een gigantisch potentieel in dit meisje, getuige de vrees voor concurrentie. "Onze strategie is om Victoria klein te krijgen", bekent Maj-Britt keihard. Of dat ook gaat lukken?

Zie ook:
- De HNTM-pagina van Zappen
- Holland's Next Topmodel: de hetze tegen Victoria
- Vrijwillige en gedwongen exit in Holland's Next Topmodel
- De meisjes van Holland's Next Topmodel 4 – nadere kennismaking

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “HNTM: Niet het moment voor Claudia, finaleploeg tekent zich af

  1. Bart

    Waarom Maj-Britt? Die zat vandaag bij de laatste twee en had een af-schuwe-lijke foto!

    Mijn voorspelling: Patricia (mits ze zich verbeterd in het lopen), Victoria en Yvette

    Goede vierde wordt Ananda

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Zelf vind ik victoria ook onuitstaanbaar. Oke je wilt winnen maar ze zou echt over lijken gaan.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    Maj-Britt heeft al 2 challenges gewonnen, ze loopt goed catwalk, ze is levenswijs en ze is commercieel. volgens mij genoeg uitgangspunten om haar de finale in te helpen.

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Mijn 3 favos zijn ook Maj-Britt, Jennifer en Yvette. Vind jammer dat Claudia er al uitgegooid is.. ze verdiende nog een kans

      /   Reply  / 
  5. Lin

    Ik zie het ook niet zo in Maj-Britt, denk dat Patricia een beter model is. Al moet ze idd wel beter gaan lopen.

    Jennifer wordt steeds beter. Yvette heeft op de foto de allure van een topmodel, maar buiten de foto straalt ze eigenlijk weinig tot niets uit.

    Ik gok op Patricia, Jennifer en Yvette.

      /   Reply  / 
  6. Annette

    Jennifer is een prachtig model! Baal als een steker dat Claudia eruit is..
    ze had echt iets heel moois!!!

      /   Reply  / 
  7. E-Online

    De drie finalisten worden denk ik Yvette, Ananda en Maj-Britt. Jennifer zal vierde worden, Victoria vijfde. De komende twee weken gaan Annika en Patricia eruit.

      /   Reply  / 
  8. Daantje

    Ik denk dat sommige meiden in het huis nog niet helemaal klaar zijn om topmodel te worden. Ik ben het ook helemaal met de jury eens dat Claudia naar huis moest, niet omdat ze geen potentie heeft, maar wel omdat dit niet haar moment is. Als je tranen je zo hoog zitten op het moment dat je een vraag gesteld wordt als die van Rosalie dan weet je volgens mij ook wel diep van binnen dat de vraag juist is en dat je het eigenlijk niet trekt op dit moment.

    Zo denk ik ook dat het voor Patricia nog niet haar moment is. Die begint ook gelijk te janken, voor mij een teken dat ze naar huis moet en eerst zichzelf goed moet leren kennen en wat meer incasseringsvermogen creeern waardoor ze zich niet zo op de kop laat zitten wanneer iets niet goed gaat.

    Als laatste 3 zeg ik op dit moment:
    Jennifer, Ananda en Yvette (willekeurige volgorde)

      /   Reply  / 
  9. Rick

    Victoria vierde? Ik hoop t niet zeg! Ze heeft pas 1 goede foto gemaakt en gaat over lijken als het nodig is.. Ze heeft een gesloten houding en een lelijke kop, weg met haar!

    Wie er bij de laatste 3 komen? In ieder geval Yvette.. Daarnaast gok ik op Jennifer en Patricia. Ondanks haar dipje deze week, blijft ze een heel goed model en ze heeft karakter. Maj Britt zou het ook kunnen worden, maar ik vind haar iets te veel een barbie en ik heb nog geen mooie foto van haar gezien.. Ze heeft een grote mond, maar presteert maar matig. Ananda is ook een erg goed model, maar moet wel iets meer positiviteit gaan uitstralen om een topmodel te worden.

    Degenen die het in ieder geval niet gaan halen zijn Victoria en Annika. Victoria omdat ze te beperkt is in haar kunnen en Annika omdat het haar ontbreekt aan talent.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>