Aart Staartjes dreigt met vertrek bij Sesamstraat

Als Sesamstraat geen beter tijdslot krijgt, dan hoeft het van Meneer Aart niet meer. Het kinderprogramma is vanaf aanstaande maandag weer om half zes te zien, nadat het de afgelopen weken om vijf uur te zien was. Staartjes luidde eerder deze week de noodklok over het constante geschuif met het tijdslot, waardoor de kijkcijfers enorm onder druk staan. Staartjes vreest dat Sesamstraat op den duur naar de ochtend wordt verwezen of zelfs van het scherm af moet. Deze week sprak hij met de bazen in Hilversum, die geen sjoege geven. “Als het op deze manier moet, dan hoeft het voor mij niet meer”, aldus Staartjes in de Coen en Sander Show op 3fm.

Het is duidelijk dat de onderhandelingen hier op scherp worden gezet. Het laatste woord over Sesamstraat is voorlopig nog niet gevallen.

Zie ook:
- Aart Staartjes heeft Sesamstress

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Aart Staartjes dreigt met vertrek bij Sesamstraat

  1. Robbieboy

    Welk onbenul haalt het in zijn hoofd om een programma dat voor kinderen en ouders bedoeld is op een tijdstip dat geen hond voor de tv zit? Sesamstraat HOORT gewoon om 18:15 zoals vroeger

      /   Reply  / 
  2. Zo

    Al kijk ik allang geen sesamstraat steek ik toch me hoofd in het vuur voor het programma, wie is er niet mee opgegroeid, je gaat het 8 uur nieuws toch ook niet steeds een andere tijdslot geven. Waarschijnlijk baalt de netmanager dat hij in zijn jeugd geen sesamstraat mocht kijken van zijn ouders.

    Sesamstraat gaat nergens naartoe, het is van maatschappelijk belang dat het programma blijft.

      /   Reply  / 
  3. Hendrik

    Keek er vroeger dagelijks naar, en dan klokhuis en jeugdjournaal. Een leerzaam uurtje. Dat gun ik de kinderen van nu ook.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Aart Staartjes kon geen afscheid nemen van Sesamstraat | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>