TV Lab dag 4: Upside Down + 10 Ways to Turn You On

Opnieuw heeft Nederland 3 drie gloednieuwe pilot-uitzendingen klaarstaan van programma’s die mogelijk terugkeren  verderop dit seizoen. Daarnaast bevat TV Lab dag 4 twee programma’s die al heel de week worden uitgeprobeerd op de kijker, te weten Out of the Blue en de Madiwodovrijdagshow. Nieuw vanavond zijn Upside Down (EO), 10 Ways to Turn You On (BNN) en Ze Is Van Mij (VPRO).

In Upside Down halen jongeren met een verstandelijke beperking hilarische en confronterende grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Onder aanvoering van presentatrice Mirjam Bouwman gaat een vast team, bestaande uit vier jongens met een verstandelijke beperking, daarbij tot het uiterste. De teamleden steken de draak aan met zichzelf en hun omgeving, die mensen met een beperking nogal eens onderschatten. Tot welk punt accepteren ‘slachtoffers’ de brutaliteit van onze sterren? Hoe lang blijven ze beleefd en wanneer grijpen ze in?

Nicolette Kluijver presenteert het wetenschappelijk sexperiment 10 Ways To Turn You On. In dit programma wordt een groepje vrienden aangesloten op apparatuur dat precies meet hoe opgewonden ze raken en waarvan. Omdat het lichaam eerder reageert dan de geest, ben je al geil voordat je het weet. Hebben we controle over onze fysieke opwinding? Raken mannen echt opgewonden van een Porsche en vrouwen van homoseks?

Zij is van mij is een talkshow over vrouwen. Waldemar Torenstra en Maxim Hartman praten met drie mannelijke gasten ongeremd, vrijuit en met humor over vrouwen met als doel eens lekker over hen te kunnen roddelen. Als mannen onder elkaar. Een programma waarin vrouwen op een voetstuk worden gezet, maar net zo hard er ook weer vanaf worden gehaald.

Out of the Blue (Avro), 20.00 uur / Upside Down (EO), 20.25 uur / 10 Ways to Turn You On (BNN) 21.00 uur / Madiwodovrijdagshow (BNN/Vara), 22.00 uur / Ze Is Van Mij (VPRO), 23.25 uur / El Sistema (winnaar BANFF), 0.00 uur / Oh My God (BNN), 0.10 uur

Zie ook:
- TV Lab dag 3: Open en Bloot + Op de Bank
- TV Lab dag 2: Dorpse Meiden, Scrooged en De 10de van Tijl
- Madiwodovrijdagshow goed uit de startblokken
- TV Lab dag 1: Out of the Blue, Lipdub en datingshow Rutte
- Veel valkuilen voor Madiwodovrijdagshow; hoop op succes
- Roek Lips: TV Lab 2010 meer eigen product en social media
- 18 nieuwe formats in tweede TV Lab
- Nederland 3 krijgt op donderdagen sneak preview
- Ook Ster doet mee aan TV Lab; innovatieve reclames
- Kijkerspitch TV Lab: Dorpse Meiden echt op tv

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “TV Lab dag 4: Upside Down + 10 Ways to Turn You On

  1. Zo

    Upside down lijkt mij leuk. Toch wel iets nieuws maar wel in de trend van Benidorm bastards lijkt mij.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Voorstukje zag er echt leuk uit. Weet ff niet meer welke bner maar die lag in een dokters of tandarts stoel met een gehandicapte als arts. Dit lijkt me leuker omdat BB al met dezelfde grappen in belgie is uitgezonden en dus bepaalde scenes al gezien.

        /   Reply  / 
  2. stefan

    Paul de Leeuw MADIWODOVRIJDAG show keldert…
    ma 707.000
    di 516.000
    wo 400.000

      /   Reply  / 
  3. Sven van der Mann

    Och gut…BNN moet weer met seks scoren. Moeten ze daar niet in therapie ofzo wegens seksverslaving?

      /   Reply  / 
  4. Samantha

    haha nee weetje wat opwindent is ..

    soap Gay-koppels “:P damn hot zeg

      /   Reply  / 
  5. R. Dijk

    Downbankje… Geweldig. Als vader van een kind met een verstandelijke beperking vind ik upside down helemaal top! Spiegel van de vooroordelen met een dikke knipoog in kaart gebracht. 

      /   Reply  / 
  6. Linda

    Als tante van een neefje met downpower wil ik even zeggen dat ik UpsideDown een geweldig programma vind!Ga zo door!

      /   Reply  / 
  7. Catalijn

    heb net genoten van Upside Down!
    MEER VAN DIT!!

      /   Reply  / 
  8. Jolijn

    Geniaaaal!!

      /   Reply  / 
  9. roy

    upside down,
    jongens super gedaan echt te gek
    veel beter dan die oudjes uit “benidorm”
    ik heb genoten

      /   Reply  / 
  10. franja

    Goed programma. Het was verrassend anders.

      /   Reply  / 
  11. Zo

    Upside down is toch wel een leuk programma is gebleken. En dat zeg ik niet uit medelijden maar ik heb er gewoon ontzettend om kunnen lachen. De grap met genee was leuk of die bij de bakker maar vooral het downbankje is goed bedacht. Upside down mag van mij terugkomen.

    10 ways to turn you on was toch wel een geil programma al twijfel ik eraan wat je er verder mee bereikt dan een beetje seks laten zien? Tenzij dat het doel is. Het idee is op zich leuk maar dan wel voor een keer. Je gaat toch niet elke week op de bank zitten om te kijken wie er een stijve krijgt? Je kan van 10 ways to turn you on beter een item maken in spuiten en slikken dan een heel programma.

      /   Reply  / 
  12. David

    Beide programma’s vielen me een beetje tegen. Heb niet echt kunnen lachen om Upside down, weet eigenlijk niet waarom; vond het gewoon niet echt grappig.

    Kijk nu in de hh naar 10 ways, maar valt ook licht tegen. Beetje zo’n programma gemaakt door vrouwen om te laten zien hoe ‘simpel’ de man werkt met zn geilheid. Eerst een vet lekker wijf op zo’n man afsturen die hem opgeilt, en dan snel er achteraan een dikke vrouw sturen die hem overal aanraakt en dan concluderen ‘dat het niets uitmaakt of je dik of dun bent’. Lekker kortzichtige domme conclusie weer.

      /   Reply  / 
  13. Sven van der Mann

    Maar David, weet je het dan niet? Vrouwen menen alles van mannen te weten, en mannen menen nauwelijks iets van vrouwen te weten. And guess what? There both wrong…

      /   Reply  / 
  14. Hans

    Upside down: wat een waardeloos programma. Middels een verborgen camera provocaties ontlokken van onvermoedende burgers of bn’rs. Een formule die wat mij betreft genoeg wordt toegepast en uitgemolken door de commerciele.
    In plaats van begrip te vragen voor mensen met een verstandelijke beperking worden zij schaamteloos ingezet om kijkcijfers te genereren. In programma’s als BNNs “Je zal het maar hebben” wordt ten minste nog geprobeerd mensen met een “handicap” quasi-serieus te nemen. In “upside down” wordt puberaal gedrag opgedragen aan “beperkten” en hen allerlei achterlijke teksten ingefluisterd.
    Het programma heeft mij allerminst geamuseerd en heeft vraagtekens geplaatst bij de oprechte bedoeling van dit programma. Want men weet heus dat er gelachen kan worden met of om verstandelijke “beperkten”, daar is geen programma voor nodig. Als men deze groep zou onderschatten, zoals de eo beweert, dan wordt dat middels dit concept eerder bevestigt dan ontkracht. Leedvermaak doet het altijd goed, bewijzen de kijkcijfers van veborgen camera programma’s. Jammer dat er getracht wordt verantwoord te kunnen scoren over de een groep mensen die beperkt is in de mogelijkheid dit volledig te realiseren…

      /   Reply  / 
  15. Bree

    Helemaal cool!!! Blijven doorgegaan, ik ben een fan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>