John de Mol complimenteert Nick & Simon; Hij wordt wakker

Nick & Simon, je kent ze als muzikant. En zo kennen ze zichzelf ook. Maar afgelopen zondagmiddag hoorden ze opeens ‘de grote ontdekking van dit tv-seizoen’ te zijn en niet van de minste: John de Mol himself deelde deze lovende woorden uit in Life4You. De mediatycoon heeft Nick & Simon als coach benadert voor The Voice of Holland, de talentenjacht die morgen van start gaat op RTL 4. Wat Nick & Simon van dit compliment vinden? “Hij wordt wakker.”

Dat vertelt het coachduo gekscherend aan Zappen.blog.nl tijdens de persviewing van The Voice of Holland. Simon: “Maar we zullen nu niet onze zangcarrière overboord gooien.”

Nick vult hem serieus aan: “We hebben de eerste aflevering gezien en het is heel aardig dat John dit over ons zegt. Maar ik vond de andere coaches ook ontzettend leuk om naar te kijken. Ik voel me evengoed gevleid.”

John de Mol sprak zondag over Nick & Simon: “Die jongens zijn zo grappig! Ze hebben veel verstand van muziek en oren aan hun hoofd, ongelofelijk. Verder hebben ze onderling veel dolletjes, ze durven elkaar wat af te zeiken en maken ruzie over wie er op de knop drukt bij een auditie. Ik vind het een onwaarschijnlijke ontdekking, die twee.”

De twee Volendammers zaten niet zelf voor de buis op het moment dat John de Mol sprak in Life4You. Simon: “We kregen een telefoontje van Jaap Kwakman van de 3js, of we zaten te kijken. Hij zei: ‘John de Mol steekt jullie beide nu een Amsterdammertje in de reet’, haha.”

In The Voice of Holland gaan vier professionals uit de muziekindustrie op zoek naar hèt nieuwe zangtalent van Nederland, in eerste instantie aan de hand van blinde audities. Naast Nick & Simon zijn dat Jeroen van der Boom, Roel van Velzen en Angela Groothuizen.

Nick: “VanVelzen is zo razendsnel en zo ontzettend grappig.” Simon: “Angela heeft al zo veel ervaring met andere talentenjachten. Ik spiek soms stiekem even hoe zij het allemaal doet en hoe ze de audities beoordeeld.”

Komende week kun je het volledige interview met de coaches bekijken. The Voice of Holland is morgen om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Zie ook:
- Galjaard keek eerste aflevering The Voice of Holland 8 keer
- John de Mol rekent op 1,2 miljoen kijkers voor The Voice
- NLpop: John de Mol: Nick & Simon dè ontdekking bij The Voice
- John de Mol: Kijker wordt uit stoel geblazen door The Voice
- Interviews Angela + Nick & Simon over The Voice of Holland

1 Reacties // Reageer

One thought on “John de Mol complimenteert Nick & Simon; Hij wordt wakker

  1. Paul

    Ik denk dat John de Mol binnenkort Volendam koopt :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>