Hugo Borst staakt tv-werkzaamheden

Hugo Borst legt per direct zijn televisiewerk neer. De sportdeskundige zit tegen een burnout aan en kiest voor zichzelf. Wel blijft hij voor het AD werken, meldt de krant. Maar Hugo Borst zal niet meer te zien zijn als deskundige bij Studio Sport, ook gaat de geplande serie van Vaders & Zonen niet door. Ook zou Borst meewerken aan Hard Gras van PowNed, daar wordt hij waargenomen door Henk Spaan.

Borst: “Dat ik met tv maken stop heeft meer redenen trouwens. Ik betrapte mezelf in 2010 op een gebrek aan inspiratie. Ik ben erg kritisch op mezelf. Ik vind dat een mens alles wat hij doet gepassioneerd moet doen. Dat was te vaak niet meer het geval. Mijn liefde voor voetbal en voetbaljournalistiek heeft in 2010 bovendien een enorme oplazer gekregen. Of ik de eerzucht en ijdelheid om op het scherm te verschijnen hervind, weet ik niet. Ik zie wel. Ik ga lekker schrijven.”

Erg jammer, het is een bevlogen man die zijn mening altijd prima weet te verwoorden. Dat levert vaak spannende televisie op. Maar alle begrip voor de motivatie. Wie weet keert Hugo Borst in de toekomst wel terug als programmamaker.

Zie ook:
- Hugo Borst weg als tafelheer bij DWDD

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hugo Borst staakt tv-werkzaamheden

  1. n scheepstra

    Eindelijk kan je weer eens naar Studio Sport kijken als die ongeinspireerde, horkerige, adembenemend betweterige, onsympathieke en bovenal treurige zeurpiet ophoepelt. HOERA

      /   Reply  / 
    1. olaf

      Wat een dom gelul van je zeg, Hugo Borst zorgde er tenminste voor dat er leven in de brouwerij kwam.

        /   Reply  / 
  2. Lisa

    Wat raar dat hij moe is. Hij zag er nooit moe uit! hihi

      /   Reply  / 
  3. Pingback: RTL wilde Hugo Borst voor talkshow Derksen & …. | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>