‘Jort Kelder vertrekt mogelijk bij KRO’

Al een jaar of vier zijn ze een goede combinatie: Jort Kelder en de KRO. Met zijn enorme kennis over de wereld van het geld weet Jort informatie programma’s te maken voor de omroep. Maar de samenwerking loopt mogelijk op zijn einde, vertelt Albert Verlinde op Q Music. “Het gaat niet over geld, zoals je misschien bij Jort zou verwachten.” Kelder zou zich te beperkt voelen in wat hij voor de KRO kan doen.

“De KRO wil vooral nog meer Bij Ons in de PC terwijl Jort meer zakelijke dingen wil doen. Hij neemt het hoog op en het is een breed punt bij de onderhandelingen. Bij de KRO houden ze er serieus rekening mee dat Jort hun gaat verlaten”, aldus Verlinde.

Kelder maakte voor de KRO ook programma’s als Dragon’s Den en Bij Ons in de BV. Eerstgenoemde werd opgeslokt door Bij Ons in de BV, dat onder de druk van tegenvallende kijkcijfers van zender is gehaald.

Zie ook:
- Nieuw seizoen Bij Ons in de PC met Jorts Koopjeskelder
- Doek valt voor Bij Ons in de BV met Jort Kelder
- Veronica aast op Dragon’s Den

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Jort Kelder vertrekt mogelijk bij KRO’

  1. Martijn

    Mischien rtl7 meer iets voor Jort?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jort Kelder en KRO definitief uit elkaar | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>