Bert van Leeuwen ziet geen opvolger That’s the Question

Bert van Leeuwen is met akelig nieuws het weekend ingegaan, toen de EO op vrijdag bekend moest maken dat That’s the Question gaat stoppen. De presentator zelf zegt niet goed te weten waarom zijn spelletje ophoudt te bestaan. “Ik krijg mijn vinger er niet helemaal tussen. Het heeft te maken met het kijkcijfer dat een beetje is teruggelopen, maar er spelen ook omroeptechnische redenen. Er zijn allerlei redenen voor, denk ik.” De EO meldde in zijn persbericht dat alternatieve programmering wordt bekeken, maar dat ziet Van Leeuwen somber in.

“Ik denk zelf niet dat de EO vanaf dit najaar een spelletje gaat uitzenden”, vertelt hij in de Coen & Sandershow. “Ik denk zelf dat het er een beetje mee te maken heeft. Maar ik weet het niet. In de eerste week van mei valt het doek in elk geval.”

Voor de EO-presentator was That’s the Question een zekerheidje. Elke maand stond hij een week in de studio om 24 afleveringen op te nemen, naast tv-klussen als Het Familiediner en De Pelgrimscode. En daarvoor presenteerde hij al een ander spelletje: Ik Weet Het Beter. “Ja, het liep als een rode draad door mijn carrière heen, een plezierig tijdverdrijf. Het is allemaal wat dubbel. Na al die jaren heeft het ook zo zijn voordelen om het niet meer te doen.”

Zie ook:
- That’s the Question verdwijnt van de buis
- That’s the Question terug op oud tijdstip
- Bert van Leeuwen wil oude tijdslot That’s the Question terug

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bert van Leeuwen ziet geen opvolger That’s the Question

  1. Pingback: Feest voor Bert van Leeuwen: Nieuw seizoen Familiediner | Zappen

  2. Pingback: Nederland 2 heeft opvolger That’s the Question gevonden | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>