Nederland 2 heeft opvolger That’s the Question gevonden

Vorig seizoen sneuvelde That’s the Question, het EO-quizje dat Bert van Leeuwen presenteerde. Na wat verhuizingen in het programmaschema besloot de netmanager dat het mooi was geweest met de kennisquiz, waar niet direct een opvolger voor werd gevonden. Sterker nog, Bert van Leeuwen schatte zo in dat Nederland 2 helemaal klaar was met het dagelijkse tv-spelletje. Niets blijkt minder waar, want vanaf januari is er een nieuw, dagelijks quizje te zien op Nederland 2.

Endemol produceert de nieuwe quiz die de werktitel Geheugenquiz met zich meedraagt. Endemol maakt ook tv-spelletjes als Eén Tegen 100, Miljoenenjacht, Show Me the Money en Deal or no Deal. De producent heeft dus een naam hoog te houden als het op succesvolle spelformats aankomt.

Het is niet bekend welke publieke omroep met het spelletje aan de haal gaat, evenmin welke presentator hier een dagelijkse klus aan overhoudt.

Dit tv-seizoen worden overigens heel wat nieuwe spelletjes op de Nederlandse tv-kijker afgevuurd. SBS 6 introduceerde The Price Is Right en De Gemene Deler – overigens zonder al te veel succes – en zou in 2013 met een nieuw zaterdagavondspel komen.

Zie ook:
- Bert van Leeuwen ziet geen opvolger That’s the Question
- That’s the Question verdwijnt van de buis
- Genre tv-spelletjes bezig aan comeback?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederland 2 heeft opvolger That’s the Question gevonden

  1. Stewie

    Geheugenquiz? Klinkt enerzijds als een Omroep MAX-programma en anderzijds als het lopendebandspel verwerkt tot spelshow.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Bert van Leeuwen presenteert nieuw quizje Nederland 2 | Zappen

  3. Pingback: 14de quiz Bert van Leeuwen: Wat Weet Nederland? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>