Mart Smeets voert gesprekken met Omroep Max

Het lijkt haast wel zeker dat Mart Smeets ook na zondag nog veelvuldig op televisie te zien zal zijn. Zijn dienstjaren bij de NOS lopen dan officieel af, na de Olympische Spelen. Al heeft de NOS al laten horen Mart graag in te willen huren als super-freelancer. Maar Mart kijkt om zich heen. Als het aan de NOS-mastodont had gelegen, was hij gewoon werkzaam gebleven voor de NOS. Nu oriënteert hij zich op andere broodheren. Eentje daarvan blijkt Omroep Max.

“Mart en Kees Jansma zijn hier laatst bij mij op kantoor geweest om over een talkshow te praten waarin zij wekelijks oud-sporters ontvangen”, klapt Omroep Max-baas Jan Slagter uit de school in het AD. “Niets is nog concreet, het is nog slechts een idee. Maar beide heren vonden het een prettig gesprek. Na de Spelen komen we hiervoor nogmaals bij elkaar.”

Wordt vervolgd!

Zie ook:
- Mart Smeets haalt schouders op bij golf van kritiek
- Mart Smeets doet ook Avondetappe bij 100e Tour de France
- Mart Smeets voert gesprekken met andere omroep
- Mart Smeets wilde nog niet weg bij NOS
- Mart Smeets neemt afscheid na Olympische Spelen 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>