John de Mol en Gerard Joling in late Eva Jinek op Zondag

Eva Jinek kan een zondag uitslapen. Haar talkshow is eenmalig namelijk niet ‘s ochtends vroeg te zien, maar op de late zondagavond. De Australian Open neemt haar plekje deze zondag in. “Ik vind het reuzespannend om mijn talkshow eenmalig in de avond te doen”, vertelt Eva in De Telegraaf. Want voor de gelegenheid is publiek welkom bij de talkshow. En ze heeft niet de minste gasten: John de Mol en Gerard Joling.

Pikant detail: Gerard heeft in enkele interviews laten doorschemeren dat John helemaal niet zit te wachten op Gerard bij SBS 6.

In de periode dat het nog maar zeer de vraag was, of Joling bij SBS 6 zou blijven, vertelde hij eens in een interview: “Ik ben geen dikke mik met John, nee. Maar voor mijn carrière, wat ik nu al 27 jaar doe, is hij niet heel belangrijk geweest. Ik heb altijd wel in zijn shows opgetreden, overal. Maar ik ben zeker geen dikke mik met John de Mol, dat heb ik de afgelopen maanden wel gemerkt.” Overigens is Joling vanaf eind maart wel te zien in het Talpa-format Bloed, Zweet & Tranen.

Eva zegt zich te verheugen op haar gesprekspartners. Over John de Mol meldt ze: “Er zijn weinig mensen in de wereld die kunnen wat hij kan. Maar ik wil bijvoorbeeld ook graag van hem horen wat hij persoonlijk mooi vindt, waar hij echt van geniet.”

Eva Jinek op Zondag, 23.15 uur, WNL (NL1)

Zie ook:
- Gerard Joling was furieus om houding SBS 6
- Format Vliegende Hollanders moet nog worden ingevuld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “John de Mol en Gerard Joling in late Eva Jinek op Zondag

  1. Hans

    Ik zit met verbazing te kijken naar de slechte vragen die deze mevrouw stelt.

      /   Reply  / 
  2. joost

    Eva Jinek. Middelmatig.

      /   Reply  / 
  3. Linda

    Bedroevend niveau zeg die Jinek. Nee, dit gaat het niet worden….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>