Knevel + Van den Brink wordt Knevel òf Van den Brink

Nu Pauw & Witteman hun zomerstop hebben staan Andries Knevel en Tijs van den Brink klaar om het late night tijdslot te vullen. Alleen: ze zullen dat niet de volledige zomer samen doen. Zowel Knevel als Van den Brink hebben een vakantie geboekt, waardoor het programma gedurende vier weken ook als Knevel of Van den Brink in de programmabladen zou kunnen staan.

“Andries en ik gaan er beiden twee weken tussenuit en doet de ander de show alleen”, vertelt Tijs aan het AD. “Ik heb drie schoolgaande kinderen die zes weken vakantie hebben. Het is niet goed om dan te zeggen ‘Dit jaar gaan we maar niet weg’.”

Knevel + Van den Brink wordt deze zomer voor het eerst niet onderbroken voor een sportevenement of -talkshow. De mannen kunnen dus continu door. “Het programma solo doen wordt met name fysiek heel zwaar. Niet alleen het gedeelte in de studio, maar vooral ook in de voorbereiding. Doen we het samen, dan kunnen we dat werk verdelen. In elk onderwerp heeft één zich goed verdiept, de ander haakt in tijdens het gesprek. Dat kan straks dus niet.”

Overigens denkt de EO nog na over een oplossing voor de solopresentatie. “In die periode willen we mensen aan tafel hebben die ervaring hebben op televisie en op die manier een steentje bijdragen.”

Zie ook:
- Knevel & Van den Brink: Geen reserve-Pauw & Witteman

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Knevel + Van den Brink wordt Knevel òf Van den Brink

  1. RTL4

    Hoezo wordt hier altijd Knevel + vd Brink geschreven. Het is gewoon Knevel EN vd Brink, geen +

      /   Reply  / 
  2. Theo van der Meer

    Geef aub dit type moslims geen podium meer in uw programma.
    Dit was wel spannend waarin goede interrupties werden geplaatst maar ik voel niet de behoefte om deze fanatieke mijnheer te zien of te horen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>