Nederland 3 voert kandidaten dronken voor tv-show

Screen shot 2014-03-19 at 4.59.34 PMEr komt een nieuw sociaal experiment naar de Nederlandse televisie. Recent zijn al Utopia en Adam zkt Eva in de markt gezet, Nederland 3 draagt nu zijn steentje bij met Bezopen. Hierin worden jongeren dronken gevoerd waarna ze wetenschappelijke testjes doen. Een klusje voor Katja?

Tuvalu gaat het programma maken, dat overigens al in Noorwegen op de buis is gebracht, meldt het AD. In een laboratorium doen de deelnemers zich tegoed aan dusdanig veel alcohol, dat dit het gedrag beïnvloedt. Vervolgens wil het programma laten zien wat alcohol met je doet en of bepaalde beweringen waar zijn. Word je bijvoorbeeld door jenever inderdaad sneller dronken dan van bier?

Tuvalu vertelt in de krant dat het programma ‘misschien wel effectiever bij een jonge doelgroep werkt dan de vaak betuttelende adviezen op televisie’.

Zie ook:
- Vier programma’s voor Katja Römer-Schuurman bij NCRV

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederland 3 voert kandidaten dronken voor tv-show

  1. Hans

    Ik ben die Katja zo zat. Denkt dat ze nog steeds 20 is speelt altijd dezelfde rol, allemaal zo nep.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>