Jan Smit blijft gewoon in Palingsoap en De Zomer Voorbij

Jan Smit blijft druk voor de Tros. Vanavond is hij te zien in De Wereld Draait Door om te praten over zijn nieuwe programma Ik Weet Wat Jij Deed, dat vanaf zondag is te zien bij de omroep. In 2010 blijft de zanger/presentator in elk geval te zien in De Palingsoap en Jan Smit: De Zomer Voorbij. Wel sluit hij uit, dat er een vervolg komt op de docusoap Gewoon Jan Smit.

Gewoon Jan Smit is in 2008 al voor onbepaalde tijd gestopt. Na alle commotie rondom de breuk met Yolanthe, zegt hij nu tegen Televizier: “Ik heb wel besloten om geen interviews over mijn privéleven meer te geven en realitysoaps doe ik ook niet meer.”

Het management van Jan Smit laat weten dat het hier echt om de serie Gewoon Jan Smit gaat. In de andere realityseries waar Jan Smit al in te zien was, blijft hij gewoon opduiken. Wel zo leuk!

Jan: “In 2010 wil ik graag laten zien en horen waar Jan Smit staat. Ik wil gewoon muzikant zijn en een beetje presenteren, meer niet.” In die andere reality-series is hij te zien in de hoedanigheid als zanger, min of meer promotioneel dus.

Zie ook:
- Soap Jan Smit stopt
- Afzien en zweten in Jan Smit: De Zomer Voorbij
- Kijkcijferrecords voor Boer Zoekt Vrouw en De Zomer Voorbij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>