Ali B houdt niet van televisiewereldje

Ali B is eigenlijk rapper, maar we zien hem al jaren op tv. Als gast in een programma of met zijn eigen werk, zoals De Flat van Ali B en Te Leuk om Waar te Zijn. Sinds een aantal weken maakt hij furore met het veel geprezen Ali B: Op Volle Toeren, waarin hij oudere muzikanten en jonge rappers met elkaar in contact brengt. Het had weinig gescheeld, of heel dit programma had het levenslicht niet gezien. Ali was namelijk klaar met het vak televisie maken.

In De Wereld Draait Door vertelt hij: “Eerlijkgezegd vond ik tv maken helemaal niet leuk meer. Ik hoorde jullie net in het item over Brandon praten over het kind dat vastzit en tegelijkertijd welke techniek is toegepast en wie er het eerst was. Gadverdamme, ik vind het televisiewereldje niet leuk. Dus ik dacht: als ik dan toch een programma ga maken, dat mogelijk niet goed ontvangen wordt, dan maar beter eentje waar ik in elk geval zelf plezier aan beleef.”

Hij vervolgt: “Wat doe ik graag? Ik maak graag muziek en het liefst laat ik me inspireren door mensen die veel hebben bereikt. En het leukst vind ik om mensen dicht bij elkaar te brengen omdat ik van iedereen houd. Als ik dat doe, dan be ik blij. Daarom ben ik zo blij met dit programma.”

Het programma trekt tussen de 500 en 600 duizend kijkers op woensdagavond.

Zie ook:
- Ali B mag Tros-pilot uitwerken tot Ali B op volle Toeren
- Filemon Wesselink en Knevel in mediauitzending DWDD

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ali B houdt niet van televisiewereldje

  1. Martini

    Vind het ook – boven verwachting – een leuk programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>