Jensen! moet naar de koffieautomaat

JensenHet gaat goed met de talkshow van Robert Jensen. De scherpe randjes zijn er af en door de dagelijkse regelmaat zat de vaart er lekker in voordat Jensen op vakantie ging. Maar dat is niet genoeg voor RTL 5. Als het aan programmadirecteur Erland Galjaard ligt, heeft zijn doelgroep het straks over Jensen bij de koffieautomaat. Pas dan zijn ze tevreden in Hilversum.
"Jensen moet dè late night talkshow worden, zoals in het verleden Barend & Van Dorp. Een podium voor iedereen, waar je de volgende dag bij de koffieautomaat over napraat", aldus Galjaard in gesprek met Het Parool. Het publiek moet niet meer om de talkshow heen kunnen. De programmadirecteur laat doorschemeren niet te twijfelen dat Robert hier in zal slagen. "Hij is een intelligente programmamaker die de markt goed kent en talkshows in het buitenland bestudeert. (…) Jensen weet precies waar hij uiteindelijk naar toe wil."

In hetzelfde interview wordt ook nog even uitgehaald naar SBS 6, de zender die RTL 5 moet gaan verstoten als tweede zender in Nederland. "Ze doen bijna alles na waar RTL 4 mee begint. Of het nu om de woonavond gaat, of om trainings- en coachingsprogramma’s over opvoeden en schoonmaken. Dan heb je geen eigen gezicht." Het zit Galjaard dwars dat RTL daarop telkens wordt geconfronteerd met 4 In het Land, een kopie van Hart van Nederland. "Dat is het enige programma dat iedereen weet te bedenken."

Zie ook:
- Hielp Jensen Herman van Idols aan de vrouw?
- Jensen laat radiocarrière gaan voor presentatorschap
- Evert Santegoeds haat SBS Shownieuws

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Jensen! moet naar de koffieautomaat

  1. Kokstra

    Als ze nou gewoon live gaan uitzenden of tenminste dagelijks opnemen, die verschrikkelijke lachband verbranden en Jan iets te doen geven kunnen ze nog ver komen.

      /   Reply  / 
  2. Joost

    Klopt, het format moet veranderen. Exit met dat hele breaking news en meer variatie in de gasten. Dat laatste kun je goed doen door er meer actualiteit in te gooien, bijvoorbeeld op het gebied van politiek. Jensen heeft absoluut de kennis en de techniek om op een verfrissende manier met Den Haag te praten.

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Het breaking news is júíst leuk. Niks veranderen aan het format, alleen Jensen moet wat scherper worden.

      /   Reply  / 
  4. tess

    wij hebben het er elke dag op de fiets over hoor

      /   Reply  / 
  5. Linda

    ik vind jensen steeds saaier worden, allemaal c-artiesten die op bezoek komen en zo hard mogelijk lachen om zijn eigen grappen…

      /   Reply  / 
  6. Herman

    ja, op de fiets. nu nog naar het koffieapparaat, tess ;-)

      /   Reply  / 
  7. Lisette

    Ik vind t breaking nieuws altijd heel leuk!
    maar er moeten wel andere gasten komen, want wat er nu komt boeit me niet echt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>