Het is weer talkshow-tijd

Pauw & WittemanZo heb je er geen en zo heb je er drie. Vanaf vanavond barsten de talkshows op de late avond weer los op de Nederlandse televisie. Het gaat om voornamelijk nieuwe formules; alleen Jensen was eerder op tv te zien. Hij bleek het vorige seizoen sterk te groeien nu hij met een dagelijkse regelmaat had te maken. Maar de meeste ogen zullen vanavond gericht zijn op Pauw & Witteman, twee prestigieuze interviewers die op hun debuutavond meteen één van de meestbesproken persoonlijkheden van dit moment te gast hebben: Mariska Hulscher.
"Mijn kinderen en mijn levensgezellin moeten wennen aan het idee dat ik
uitkijk naar een interview met Mariska Hulscher, een bekende
presentatrice van de commerciële omroep die op voet van oorlog verkeert
met de roddelpers. Ik hoor mezelf zeggen dat er met iedereen een goed
gesprek te voeren is, wanneer je maar de juiste invalshoek kiest", aldus Witteman op zijn Volkskrant-weblog.

Ook nieuw is het VPRO-programma De Staat van Verwarring, waar de afgelopen tijd nauwelijks ruchtbaarheid aan is gegeven. Veel is er niet van bekend. Pieter Jouke en Ronald Snijder nemen de presentatie voor hun rekening en leveren een ‘absurdistische kijk op de wereld’. Hiervoor maken ze net als De Wereld Draait Door gebruik van filmpjes van het internet.

Later dit seizoen gooit Talpa het duo Maasland & Geel in de strijd. Het zullen allemaal geen kijkcijferklappers worden, al is er zeker een publiek voor de verschillende talkshows te vinden.

Jensen, 22.30 uur, RTL 5
Pauw & Witteman, 23.00 uur, Nederland 1
De Staat van Verwarring, 23.35 uur, VPRO (Nederland 3)

Zie ook:
- VPRO trekt twee absurde mensen aan voor talkshow
- Pauw & Witteman scoren Mariska Hulscher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>