Van ramp tot vamp tot ramp

Looking good"Ik draag expres wijde t-shirts omdat ik best wel gezet ben", zegt een huisvrouw in het reclamespotje voor Looking Good, dat vanavond weer van start gaat op RTL 4. In beeld zien we dan een vrouw die richting 50 gaat en er niet heel florissant uitziet, maar ook beslist geen zwerver is. Maik de Boer en Mariëlle Bastiaansen denken daar anders over. De vrouw is nu een ‘ramp’ maar zal na haar deelname zijn omgetoverd tot een ‘vamp’.
Nu geloof ik daar niks van. Die vrouw kan nooit meer door het leven gaan als vamp, tenzij je drastische plastische chirurgie toepast. Maar daar is Looking Good niet het programma naar. De make-overs zijn daar behoorlijk braaf: een knipbeurt, wat nieuwe kleding en een paar keer naar de sportschool. That’s it. Met een beetje geluk krijg je nog wat make-up-tips.

Dat is natuurlijk een make-over van lik-me-vestje. Als professionals het doen en je verschijnt vervolgens voor de camera, ziet het er best leuk uit. Maar eenmaal thuis voor de spiegel benadert je eigen poging geen eens het resultaat uit de uitzending. En binnen een paar maanden zie je er weer net zo uit als vroeger. Van vamp tot ramp.

Zie ook:
- Het mysterie van de verdwijning van Mariska Hulscher bij Looking Good
- Sponsor wipt Mariska Hulscher uit Looking Good

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Van ramp tot vamp tot ramp

  1. ramona

    l.s.,

    ik vroeg mij af welke kosten er verbonden zijn als ik iemand opgeef voor het programma. Kunt u mij uit mijn onzekerheid verlossen?

    Hoogachtend,
    Mw. R. Triepels

      /   Reply  / 
  2. Lonneke

    Ik heb gisteren gekeken naar van ramp tot vamp. Op een gegeven moment had een vrouw een vest aan dat je op verschillende manieren kan dragen. De punten over elkaar heenslaan zodat het net onder je boesem komt. Het aan de achterkant vastknopen. En er zijn vast nog wat manieren. Nou is mijn vraag waar ik zo’n vest kan kopen, hij was schitterend!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>